Særpris på bogen “Frelsersoldat og militærnægter” // Feb 10, 2015

Medlemmer af Frelsens Hær tilbydes nu Erik Oluf Frederiksens bog om sin fortid som soldat i Frelsens Hær i 1960'erne til en særlig billig pris.


Bogen “Frelsersoldat og militærnægter” er i lighed med dens forløber ”Englesang og hornmusik” blevet omtalt i Vision Mission. På den baggrund tilbyder forlaget HER&NU Frelsens Hærs medlemmer at købe den til en særpris på 149 kroner inklusiv moms og forsendelse mod normalprisen på 249 kroner.

For at opnå den betydelige rabat skal bogen bestilles via forlagets hjemmeside, hvor man oplyser om sit medlemskab af Frelsens Hær. Adressen er: www.bogherognu.dk

 

Relevant at forstå tidligere medlemmers fravalg

Som nævnt i Vision Missions omtale, tegner forfatteren ikke just et glansbillede af den Frelsens Hær, han erindrer 50 år tilbage i tiden, hvorfor billedet kan forekomme fortegnet set med nutidige øjne.

Alligevel kan dens beskrivelser og refleksioner have relevans for den, der ønsker at kunne forstå baggrunden for menneskers fravalg af Frelsens Hær.

Bogen, der er på 213 sider, er skrevet af Erik Oluf Frederiksen, der som officersbarn havde en opvækst på skiftende adresser i blandt andet Aalborg, Odense og København.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik