TV-reportage: Lidelsen efter Haiyan hærger stadig i Filippinerne // Feb 28, 2014

 

Et kamerahold fra The Salvation Army Vision Network har besøgt Filippinerne og skildrer forholdende i den hårdtprøvede østat i en gribende reportage, der også kommer tæt på mennesker, der gør tjeneste i Frelsens Hær i landet.

 


Tre måneder efter tyfonen Haiyan hærgede I Filippinerne, er katastrofen ikke længere forsidestof. Ikke desto mindre fortsætter såvel lidelserne som hjælpeindsatsen.

Ifølge den filippinske regering kostede tyfonen 6.166 mennesker livet, ligesom 28.626 tilskadekomne og 1.785 savnede forlænger tragedien. Lidelsen og ødelæggelsen hærger stadig.

Selvom masemediernes kameraer for længst har forladt det asiatiske ørige, har The Salvation Army Vision Network lavet en reportage, som giver et gribende indblik i de barske vilkår, der følger i kølvandet på katastrofen.

 

Reportagen viser også, at Frelsens Hærs hjælpeteam selv er mennesker, som er personligt berørt af begivenhederne. Som seer følger man således to filippinske kadetter, der leder efter deres familier uden at vide, om de er i god behold, eller hvordan de er berørt af tyfonens ødelæggelser.

Frelsens Hær i Danmark er missionspartner med Filippinerne og støttede i efteråret både hjælpearbejdet og et førskoleprojekt i Filippinerne økonomisk. Foruden at se reportagen, der varer cirka en halv time, har man mulighed for selv at støtte den fortsatte indsats blandt ofrene i landet.

Reportagen kan ses via følgende link: www.savn.tv/campaign/view/1150
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik