Syng med i verdens (måske) største kor // Mar 25, 2015

Med kun 100 dage til den internationale kongres, "Boundless" i London, inviterer kongreskomiteen nu alle til at deltage i et globalt virtuelt sangkor. Med teknologiens hjælp vil alle således kunne medvirke med korsang ved kongressens afslutningsgudstjeneste. Sangen, der er på repertoiret er "Hellig, hellig, hellig."


For at deltage har man brug for adgang til en computer med tilhørende kamera og headset. Herefter finder man sangen, der har nummer 301 i Frelsens Hærs sangbog og går man ind på adressen: boundless2015choir.org . Her følger man vejledningen trin for trin og indsynger sit sangbidrag. Hvis første forsøg ikke er vellykket, har man mulighed for at gentage, til man er tilfreds. Alle bidrag skal være sendt ind ved udgangen af april.

 

Brug din stemme

De indsendte bidrag vil herefter blive klippet sammen og vist på storskærm ved afslutningsgudstjenesten i London O2 Arena. Sammen med det globale kor vil salens 16.000 deltagere, samt International Staff Songsters, International Staff Band og et lovsangsband forenes i verdensvid fællessang. Men potentielt 1,5 millioner salvationister verden rundt kan dette blive det største kor, der nogensinde er set - og hørt.

Budskabet fra kongreskomiteen er enkelt: Brug din stemme og bliv hørt. Selv hvis du ikke har mulighed for at være tilstede i London, kan du alligevel tage del i denne historiske event.

 

Vær orienteret om Boundless

Vil man holde sig løbende orienteret om sidste nyt om ”Boundless”, her hvor nedtællignen for alvor er sat ind, er det både muligt via kongressens hjemmeside, boundless2015.org, ligesom man kan ”like” Boundless 2015 på facebook, følge med på twitter (@Boundless2015) og have direkte kommunikation med kongresteamet via instagram (@boundless_2015).
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik