Kongressens hjemmeside i luften // May 5, 2015

Om præcis en måned samles Frelsens Hær i Danmark til kongres i København. En særlig kongreshjemmeside er nu tilgængelig med oversigt over de mange deltaljer. Find den på adressen: www.fhkongres.dk


Med et udførligt program og et væld af andre informationer er det nu muligt at holde sig opdateret over kongressen, der finder sted fra fredag den 5. til søndag den 7. juni 2015. Det er eksempelvis muligt at læse om kongressens gæster, særlige begivenheder, seminarer, spisetilbud og muligheder for overnatning.

Det kræver blot et enkelt museklik på: www.fhkongres.dk

 

Ordination af danske kadetter

Som noget nyt har Frelsens Hær i Danmark valgt at afholde sommerkongres, hvilket blandt andet giver mulighed for, at danske kadetter kan blive ordineret og udnævnt i deres hjemland.

Blandt gæsterne ved kongressen vil således være kadetter og officerer fra både Danmark og Norge, hvor de danske kadetter for tiden uddannes. Med kadetternes sessionsnavn - ”Nådens budbringere” - understreges samtidig kongresses tema: ”Amazing Grace”.

 

Forkyndelse og dialog

Hovedtalere er general André Cox og kommandør Silvia Cox, der foruden solid forkyndelse vil tage sig tid til at besvare spørgsmål fra danske salvationister om troen, Frelsens Hær og personlige emner.

Fra London kommer også det meget velspillende Regent Hall Band, som vil kunne opleves under kongressens møder.

Mere kunne fortælles, men hvorfor ikke blot selv ind og på: www.fhkongres.dk og læs mere…

 

Kom med

Kongressen afholdes i forbindelse med grundlovsdag, således at mange har chance for at være med under hele kongressen. Gå ikke glip af denne mulighed for at mødes med frelserfolk fra ind- og udland.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik