Absalon Fonden donerer 500.000 kroner til Ejnar Rasmussens Rejselegat // May 18, 2015

Endnu engang har Ejnar Rasmussens Rejselegat modtaget en generøs donation fra Absalon Fonden. Tirsdag den 12. maj blev en check på 500.000 kroner således overrakt ved en sammenkomst på Hotel Absalon i Helgolandsgade i København.


Mange mennesker, medarbejdere og musikkorps med et stærkt engagement i Frelsens Hær har i tidens løb modtaget støtte fra Ejnar Rasmussens Rejselegat i forbindelse med studie- og inspirationsture uden for Danmarks grænser. En støtte, der er gjort muligt af velvillige bidrag fra Absalon Fonden.

Medstifter af fonden og tidligere hoteldirektør, Mogens Nedergaard, overrakte således i tirsdags en donation på 500.000 kroner til bestyrelsen for Ejnar Rasmussens Rejselegat, der består af Frelsens Hærs informations- og forvaltningschef, Lars Lydholm, landsleder oberst Hannelise Tvedt og præsident for Hærens kvindearbejde, oberstløjtnant Gillian Cotterill.

 

Personligt udbytte

Med ved sammenkomsten var også 18-årige Annie Backer fra Valby korps, der gav et indblik i to inspirationsrejser, hun med støtte fra Ejnar Rasmussens Rejselegat havde deltaget i. Begge rejser indgik som en del af Frelsens Hærs teenagekonceptet ”Forvandlet” med destinationer i henholdsvis Polen og Rumænien.

Både hendes og mange andre beretninger om personligt udbytte af en studierejse, er baggrunden for Absalon Fonden gentagne generøse støtte.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik