Gør som dem! // Jun 3, 2015

Kom med til Frelsens Hærs kongres i København den 5. - 7. juni.


Gør som Frelsens Hærs verdensledere, kommende officerer og mange andre fra ind- og udland.

Und dig selv en indholdsrig, forlænget weekend i København i dagene 5.-7. juni og kom med til Frelsens Hærs kongres.

 

Dynamiske forkyndere

Det bliver dage sprængfyldt med inspirerende events, udfordrende forkyndelse og berigende samvær med kendte og ukendte fra ind- og udland.

Kongressens tema er "Amazing Grace" - "underfuld nåde". Ikke blot som en pompøs parole, men som en realitet, der vil gøre forskellen både under weekendens events og på et personligt plan. 

Ikke mindst Frelsens Hærs verdenschef, general André Cox og præsident for Hærens kvindearbejde, kommandør Silvia Cox, er hele turen værd. Med alvor og humor er de velkendte som dynamiske forkyndere.

 

Ordination af nye officerer

Andre trækplastre bliver de danske kadetter, Christoffer Wahl samt Jan og Carolyne Rasmussen og Astrid og Strange Christensen, der dimitterer fra officersskolen i henholdsvis Norge og England og under kongressen ordineres og udnævnes til officerer i Frelsens Hær.

 

Spændende tilrejsende

Som altid vil kongressen også byde på glædelige gensyn med gæster fra Frelsens Hær i Skandinavien, og naturligvis også på anledninger til at knytte nye bekendtskaber med de tilrejsende officerer.

Blandt kongresgæsterne vil man naturligvis også finde danske officerer, der for tiden gør tjeneste uden for landets grænser.

Men også indenfor landets grænser findes spændende mennesker, som kan være med til at udvide ens personlige horisont. Glæd dig for eksempel til at møde mange deltagere fra Frelsens Hærs hurtigstvoksende arbejdsgren - familiearbejdet - der især vil sætte et forfriskende præg på lørdagens kongresprogram.

 

Musik i topklasse

Foruden indslag fra danske kor og musikgrupper er der desuden sørget for brassmusik i topklasse, idet det London-basserede Regent Hall Band vil kunne opleves under hele kongresweekenden - både indendørs og ude i det fri.

Brass bandet, der dirigeres af Stephen Hanover, virker ud fra Regent Hall korps i hjertet af London og er kendt for såvel sit brede repertoire som sin livfulde og ofte kreative optræden.

 

Besøg kongressens hjemmeside

Mere kunne nævnes. En bedre idé er dog, at du selv besøger kongressens hjemmeside: www.fhkongres.dk - og sætter kryds i kalenderen til en lang og indholdsrig weekend i hovedstaden.

På gensyn på fredag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik