Sommerlæsning: Tidligere verdensledere bag bogudgivelser på Boundless-kongressen i juli // Jun 17, 2015

Tre af Frelsens Hærs tidligere verdensledere lancerer nye bøger under den internationale kongres, Boundless, der finder sted i London de første fem dage af juli 2015. Der er med andre ord udsigt til opbyggelig og informativ sommerlæsning med fokus på Hæren, der med sin 8. internationale kongres markerer sit 150-års jubilæum.


Bøgerne udgives i dagene 2., 3. og 4. juli, hvor forfatterne vil være tilstede og signere de første eksemplarer personligt. Forfatterne er henholdsvis general Paul Rader og kommandør Kay Rader, general John Larsson samt general Shaw Clifton. Alle tre bøger udgives i samarbejde med New Frontier Press i Los Angeles, USA Vest. Efter lanceringen kan de købes både i trykte udgaver og som e-bøger.

 

To Seize This Day of Salvation

Den første bog, der præsenteres, bærer titlen To Seize This Day of Salvation og rummer en række temaer, der ønsker at inspirere til handling i henhold til Frelsens Hærs verdensvide vision og mission. Bogens indhold tager afsæt i general Paul og kommandør Kay Raders mangeårige tjeneste, der bragte dem vidt omkring. Før deres virke som Hærens internationale ledere fra 1999 var de blandt andet stationeret i Sydkorea.

Forfatterne understreger, at bogens ærinde ikke er tilbageskuende, men at bogtitlen skal forstås som en højaktuel og relevant opfordring. To Seize This Day of Salvation lanceres torsdag den 2. juli. Forinden kan en anmeldelse af bogen læses på adressen: sar.my/raderbookreview Anmelder er dr. Robert Docter.

 

Those Incredible Booths

Den anden bogudgivelse præsenteres fredag den 3. juli og har fået titlen Those Incredible Booths - et oplagt emne i 150-ået for den bevægelse William og Catherine Booth grundlagde i 1865. Foruden dem selv rummer bogen også grundige biografier om hver enkelt af deres otte børn, som var begavet med samme virketrang og viljestyrke som forældrene og som med forfatterens ord ”overrumplede verden”.

Bogen, der er skrevet af general John Larsson,  indeholder også et dansk aspekt, idet grundlæggernes yngste datter, kommandør Lucy Booth-Hellberg i ni år var landsleder her i landet. Før man erhverver sig Those Incredible Booths, er det muligt at læse en anmeldelse af bogen på: sar.my/larssonbookreview Anmelder er kommandør Keith Banks.

General John Larsson blev Frelsens Hærs verdenschef i 2002 og var før dette stationeret i en række lande, blandt andre Storbritannien, Sydamerika og New Zealand.

 

Crown of Glory, Crown of Thorns

Den tredje bog, man kan få fingrene i under kongressen i London, lørdag den 4. juli - er også af historisk karakter. Bogen, Crown of Glory, Crown of Thorns - The Salvation Army in Wartime er skrevet af general Shaw Clifton og er baseret på hans doktorafhandling i 1988, hvor tesen havde samme titel. Indholdet er den mest omfattende analyse af Frelsens Hærs virke og indstilling i krigstider - især med fokus på Boerkrigen og de to verdenskrige.

Generalens research afdækker tre principper, der kendetegner Frelsens Hær i perioder med krig: For det første vægtlægningen på evangelisation - at vinde sjæle for Gud, for det andet vægten på den praktiske og omsorgsfulde indsats, samt for det tredje fastholdelsen af den internationale dimension blandt kristne. Bogens analyser og beskrivelser er krydret med 16 siders fascinerende fotos fra de omtalte begivenheder.

Det er muligt at læse en anmeldelse af Crown of Glory, Crown of Thorns - The Salvation Army in Wartime på: sar.my/cliftonbookreviewAnmelder er kommandør William Cochrane.

General Shaw Clifton blev verdensleder for Frelsens Hær i 2006 og har før dette gjort tjeneste i alle de zoner i verden, hvor Frelsens Hær virker.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik