Nekrolog major Helmer Moesgaard // Jun 30, 2015

En af vore trofaste pensionerede officerer, major Helmer Moesgaard, er blevet forfremmet til herligheden, søndag d. 28. juni 2015 fra hospitalet i Kolding, hvor han sov stille ind efter kort tids indlæggelse. Han blev 89 år gammel.

Bisættelsen finder sted fra Sdr. kapel, Sdr. Kongevej 15, Kolding tirsdag d. 7. juli kl. 11.30 og ledes af major John Wahl.


 

Helmer kom med i korpset i Viborg ved sin mor, der tog del i hjemforbundet, og siden følte han sig stærkt knyttet til Frelsens Hær, som førte til, at han i 1950 kom på kadetskolen og viede sit liv til en livslang tjeneste som officer.

Som nybagt officer gjorde han fra 1951 tjeneste som ass. officer ved korpsene i Nyk. Sjælland, Templet og i Ålborg. Og derefter som leder af korpsene i Hobro, Nyk. Sjælland, Holstebro, Varde, Silkeborg, Skagen, Sønderborg/Åbenrå, Thisted, Frederikshavn, Helsingør, Kolding/Ribe, Esbjerg/Varde, Nakskov, Næstved og sammen med sin hustru sluttede han sin aktive tjeneste som leder af handelsafdelingen ved Hovedkvarteret i l992.

Helmer gjorde et godt valg ved at gifte sig med løjtnant Anne-Marie Jensen i 1953, og de havde således glæden ved at kunne fejre diamant bryllup i 2013

Sammen har de stået hinanden bi i en enestående tjeneste som officerer i mere end 60 år, der ikke altid har været en dans på roser, men har været til glæde og velsignelse for mange mennesker i by og på land, hvor Helmer kom i kontakt med folk ved indsamling og salg af Krisråbet, og det bød på mange anledninger til samtaler og forbøn i givne situationer.

Hans pligtopfyldende og helhjertede tjeneste, som han på sin egen stille måde øvede iblandt os, og hans kærlighed til evangeliet var værdier, der karakteriserede ham, og som indgød respekt.

Han var en god far, lyder det fra hans kære. Kærligheden til børnene, Lillian, Ulla og Sonja, samt børne- og oldebørnene kom stærkt til udtryk i familiens skød, bandt og binder dem sammen.

Må Guds fred og velsignelse hvile over hans hustru og hans kære.

Æret være hans minde

Bisættelsen finder sted fra Sdr. kapel, Sdr. Kongevej 15, Kolding tirsdag d. 7. juli kl. 11.30 og ledes af major John Wahl.

                                                                                                                         J.L. 30.06.15.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik