En hær på march ”down the Mall” - og videre ud i verden // Jul 5, 2015

Under temaet "en hær med integritet" vil det sidste hovedmøde ved "Boundless" tage form af et helliggørelsesmøde. Udgangspunktet er, at det Frelsens Hær prædiker, må afspejles i praksis. Vægten på sammenhængen mellem troen og troens liv vil således blive en natulig afrunding på kongresdagene, inden de mange delegerede i London atter spredes til alverdens tjenestesteder. Følg mødet live.


Selvom man måske ikke fysisk kan være til stede i O2 Arenaen i London, har man som ved de hidtidige hovedmøder mulighed for at overvære mødet via SAVN.tv.

Mødet live-transmitteres fra klokken 10.00 engelsk tid (klokken 11.00 dansk tid). Det sker ved via kongressens hjemmeside: www.boundless2015.org

 

Giv respons direkte

Fra arrangørernes side ønsker man at den internationale kongres skal favne bredt og inkludere den majoritet af frelserfolk, der følger møderne via internettet. Derfor er det også muligt at respondere på forkyndelsen ved konkret at søge forbøn eller pastoral omsorg. Det sker via adressen: http://sar.my/response

 

March i London

Ligesom kongressen lægger op til, at mødet med Gud skal få følger i mødet med mennesker, sættes det endelige punktum for ”Boundless” ved en gigantisk ”march down the Mall” gennem Londons centrum.

Marchen finder sted fra Horse Guard’s Parade til Buckingham Palace klokken 15.30 (engelsk tid).

 

Født på Londons gader

- I 1865 blev Frelsens Hær født på Londons gader. Det er således passende, at vi vender tilbage til disse gader som afslutning på vor 150-års jubilæumsfejring.

Vi har haft en vidunderlig uge i fællesskab og lovsang i O2 Arenaen. Men nu ønsker vi - som det er vor tradition - at dele vor tro og glæde udenfor murene, lyder det fra general André Cox.

 

March mod fremtiden

Med mere end 10.000 delegater fra Hærens 126 lande på sidelinjen og 2.500 salvationister i selve marchen anført af syv hornmusikkorps bliver det billedet af en livskraftig hær, der marcherer ind i fremtiden - i de omgivelser, hvoraf den uniformerede kirke er rundet.

 

Toner fra flere lande

At Hæren gennem årene er marcheret fra land til land vidner de syv musikkorps om. Her vil europæiske, australske, afrikanske, amerikanske og sydamerikanske musikanter sætte toner og lyd til den taktfaste markering.

De syv musikkorps er: The International Staff Band, Regent Hall Band, Melbourne Staff Band, Angola National Band, New York Staff Band , Chicago Staff Band og South Amerika East Territorial Band.

 

Fotos fra marchen her

Marchen livetranmiteres ikke. Men der vil med stor sandsynlighed kunne findes flotte fotos fra begivenheden på adressen: www.flickr.com/photos/boundless2015
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik