Giv en håndsrækning til de mest udsatte 20. september // Aug 27, 2015

Behovet er stort året rundt. Derfor afholder Frelsens Hær en indsamling fra dør-til-dør søndag den 20. september i København. Vil du give et par timer som indsamler? Med 2000 ruter skal Frelsens Hær bruge mindst lige så mange indsamlere. Meld dig via: www.danmarksudsatte.dk


Frelsens Hær har fået tilladelse til at foretage en husstandsindsamling den 20. september i København til fordel for Danmarks udsatte. Indtægten kommer udsatte i hele landet til gavn.

 

Mindst 2000 indsamlere

En afgørende forudsætning for et godt resultat, er, at mange frivillige stiller op som indsamlere.

- Vi har cirka 2000 ruter i hele Storkøbenhavn. Det betyder, at vi har behov for mindst det samme antal indsamlere, og naturligvis flere, hvis man vælger at gå to og to, siger Frelsens Hærs informationschef, Lars Lydholm.

En ligeså afgørende forudsætning er, at københavnerne tager vel imod indsamlerne og støtter kampagnen økonomisk. Har man ingen kontanter på sig, er det ikke noget problem, da det også er muligt at støtte via MobilePay på nummer: 30 85 83 35, ligesom det er muligt at støtte via netbank: reg. nr. 4183 kontonr.: 700 1568, eller giro: 700 1568

Frelsens Hær er taknemmelig for al støtte. Ønsker man at give et par timer som indsamler kan man tilmelde sig via adressen: www.danmarksudsatte.dk, via mail: mail@danmarksudsatte.dk eller på telefon: 33 31 41 92.

 

Behov året rundt

Muligheden for en dør-til-dør indsamling er opstået, efter indsamlingsloven blev ændret ved årsskiftet 2015.

For Frelsens Hær giver det en unik mulighed for at forbedre vilkårene for Danmarks mest udsatte grupper, hvis behov ofte overses i det daglige, hvor offentlighedens interesse er begrænset.

- Af samme grund er indsamlingen placeret i efteråret, fordi vi vil understrege, at det hverken handler om feriehjælp eller julehjælp, forklarer Lars Lydholm og uddyber:

- Som hjemløs er man sikkert glad for at kunne fejre juleaften i Frelsens Hærs varmestue på Christianshavn. Men man glæder sig jo også over at kunne få et måltid varm mad i varmestuen i februar og marts, samt årets øvrige måneder.

- Hele året udføres således et stort socialt arbejde i Frelsens Hærs korps og centre rundt om i landet, som kun sjældent får mediernes bevågenhed. Men uden det arbejde ville mange udsatte have det svært.

 

Hverdagen er en kamp

Frelsens Hærs informationschef understreger, at indsamlingen helt bevidst er givet et bredt formål, frem for at begrænse det til et enkelt projekt.

Det skyldes, at de målgrupper Frelsens Hær møder i sine korps og centre, omfatter alt lige fra økonomisk trængte familier over ensomme ældre til hjemløse og misbrugere.

Mennesker, hvis dagligdag ofte er en kamp og sjældent begrænser sig til ét enkelt problem.

- Året består jo af flest hverdage, hvorfor behovet for økonomisk støtte til Frelsens Hærs sociale indsats også er størst til hverdag, påpeger Lars Lydholm og tilføjer, at indtægten den 20. september vil komme udsatte i hele Danmark til gode og ikke blot i hovedstaden.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik