Hørhuset vandt DM-guld i ombold - i bedste stil // Aug 31, 2015

Frelsens Hærs botilbud, "Hørhuset" deltog i weekenden i danmarksmesterskaberne i ombold i Hjørring. Holdet vandt både førstepladsen og pokalen for "bedste stil", som er en stor anerkendelse. Ombold er gadefodbold for hjemløse og socialt udsatte.


Triumfen i weekenden sætter dermed et fornemt punktum for sommerperiodens turneringer, hvor holdet fra Hørhuset har deltaget rundt omkring i hele landet.

 

DM-pokal og pris for ”bedste stil”

Udover at gulddrengene fra Hørhuset sikrede sig pokalen som danmarksmestre i ombold, modtog de også en godtekurv, fordi de vandt alle deres kampe, ligesom de vandt pokalen for ”fair play” og bedste stil.

Det sidste afspejler det stærke sammenhold, der skabes på tværs af holdene og de mange personlige sejre, der også vindes udenfor banen ved ombold.

Holdet fra Hørhuset fik således anerkendelse for deres støtte til andre hold, deres ros til modstanderes flotte mål og deres positive og respektfulde indstilling på og uden for banen.

De hjembragte trofæer pynter nu på Hørhuset, som i dag er præget af god stemning og stolthed over holdets præstationer.

 

Håber på VM

Ved DM i Ombold i Hjørring dystede Hørhuset med 18 andre hold. Truppen fra Hørhuset bestod af syv beboere og to medarbejdere. Håbet er nu at kunne deltage, når der i Holland afvikles VM i hjemløsefodbold.

Læs mere om Ombold, der arrangerer gadefodbold for hjemløse og socialt udsatte på adressen: www.ombold.dk

Billederne her er velvilligt stillet til rådighed af Ombold.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik