Kom med - når Frelsens Hær skal i DR Kirken // Apr 3, 2014

 

Frelsens Hær får i maj en enestående mulighed for at holde gudstjeneste for 70.000 mennesker i DR Kirken.

 


Gudstjenesten ledes af Maj-Britt Lysgaard-Madsen, major John Wahl prædiker og Templets Musikkorps spiller. I salen sidder mødedeltagere fra hele landet med tilknytning til Frelsens Hær. Forhåbentlig er du med!

Gudstjenesten optages lørdag den 3. maj i Københavns Kristne Kulturcenter, Drejervej 15, København.

 

To gudstjenester

Samme dag og sted optages også en gudstjeneste fra Baptistkirken. Ligesom baptisterne vil deltage i Frelsens Hærs gudstjeneste, vil vi efterfølgende deltage i baptisternes gudstjeneste.

Der bliver således tale om to gudstjenester, begge på cirka 45 minutter. Det betyder, at uniformsjakker ved baptisternes gudstjeneste skal erstattes af civilt tøj - eller blot en civil trøje, skjorte etc.

Optagelserne vil foregå lørdag den 3. maj i tidsrummet kl. 14.00-18.00, og det er meget vigtigt, at man kommer i god tid. Der bydes på kaffe i løbet af eftermiddagen.

 

En gylden anledning

En TV-gudstjeneste er en gylden anledning, som bør udnyttes optimalt. Det er derfor afgørende, at alle, der har mulighed for det, bakker op og prioriterer at være med som mødedeltagere.

Rammerne for gudstjenesten er besluttet af DR. Men det vigtigste er jo ikke bygningen, men menneskene - både salvationister og baptister. Kom og vær med - og glæd dig derefter til gudstjenesten, der sendes på DR K senere i maj.

For at få et overblik og for at kunne følge op med yderligere informationer, bedes alle, der ønsker at deltage ved tv-gudstjenesten udfylde en kupon med navn, mobilnr., email-adresse og korps og give denne til sin korpsleder.

Både foldere og plakater er på vej til korpsene.

 

Første frikirker i DR Kirken

Det er første gang DR Kirken sender gudstjenester fra frikirker. Lad os stå sammen om at gribe denne mulighed for at nå ud med evangeliet – og samtidig præsentere Frelsens Hær så godt som muligt.

Foruden Frelsens Hær bringer DR Kirken også gudstjenester fra Baptistkirken og Pinsekirken. Anledningen er, at Baptistkirken i Danmark i år fejrer 175-års jubilæum. Et jubilæum de ønsker at dele med landets øvrige frikirker. For Frelsens Hær er det en gestus, der bør påskønnes og prioriteres.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik