Mød op på søndag og giv en hånd til Danmarks udsatte // Sep 17, 2015

Frelsens Hær har husstandsindsamling i København søndag den 20. september. Der er stadig stort behov for indsamlere. Se herunder, hvor du kan møde op og være med til at gøre en forskel.


Med blot få dage til Frelsens Hærs dør-til-dør indsamling i København er der stadig brug for frivillige indsamlere, der vil give et par timer til fordel for Danmarks udsatte. Det fortæller informationschef i Frelsens Hær, Lars Lydholm.

- For at kunne nå ud til så mange husstande som muligt, er der mange ruter, som skal dækkes. Frivillige kan derfor blot møde op på indsamlingsstederne på dagen, oplyser han.

 

Kolliderer med tv-indsamling

Samtidig appellerer Lars Lydholm stærkt til københavnernes velvilje på en dag, hvor de to landsdækkende tv-stationer ligeledes har valgt at afholde en tv-indsamling til fordel for Syrien.

Frelsens Hærs indsamling "Giv en hånd til Danmarks udsatte" har været længe undervejs og skal ikke forveksles med initiativet fra de to tv-stationer. Hærens indsamlere vil således ikke optræde på tv-skærmen, men møde personligt op ved dørene i København. 

- Forhåbentlig vil folk støtte begge formål, lyder det fra informationschefen, der understreger, at Frelsens Hærs indsamling har været planlagt i månedsvis og gælder det sociale arbejde blandt udsatte i Danmark.

 

Hjælper udsatte i hele Danmark

Som eksempel på målgrupper for Frelsens Hærs sociale arbejde nævner han enlige forældre, hjemløse, flygtninge, voldsramte, ensomme, børn og ældre. Mennesker, der kæmper med diagnoser, er ramt af arbejdsledighed eller savner netværk.

- Frelsens Hærs opgave er at hjælpe alle uanset køn, race eller religion uden nogen form for diskriminering eller fordømmelse, understreger Lars Lydholm og tilføjer, at indsamlingen i hovedstaden vil komme udsatte i hele Danmark til gavn.

Via sine korps, centre, institutioner og genbrugsbutikker rundt om i Danmark møder Frelsens Hær dagligt de udsatte, hvis tilværelse er gået skævt, og som ofte falder igennem samfundets sikkerhedsnet.

 

Støt som indsamler og bidragyder

Det er altafgørende for et godt resultat, at mange frivillige melder sig som indsamlere. Det er både muligt at tilmelde sig på forhånd og blot at møde op på et af indsamlingsstederne (se oversigten herunder).

Uanset om man får besøg af en indsamler, kan man også støtte direkte på netbank – konto: 4183-7001568, MobilePay: 30 85 83 35 eller online via www.danmarksudsatte.dk

 

Meld dig på dagen - her:

Hvis du søndag den 20. september får mulighed for at stille op som indsamler ved Frelsens Hærs indsamling ”Giv en hånd til Danmarks Udsatte”, så meld dig på dagen på en af følgende adresser inden for tidsrummet kl. 10.30 til 15.00:

  • Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup
  • Frelsens Hærs Hovedkontor, Frederiksberg Allé 9, 1621 København V
  • Frelsens Hær Grundtvigsvej 17, 2000 Frederiksberg
  • Frelsens Hær Nørrebro, Thorsgade 48A, 2200 København N
  • Frelsens Hær Valby, Valby Langgade 83, 2500 Valby
  • Frelsens Hærs herberg ”Hørhuset”, Hørhusvej 5, 2300 København S
  • Frelsens Hærs børnehave ”Solgården” og vuggestue ”Kastanjehuset”, Catherine Boothsvej 22, 2650 Hvidovre 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik