Flot indsamling til Danmarks udsatte - som stadig er i gang // Sep 24, 2015

De frivillige, der i søndags samlede ind til Danmarks udsatte, blev mødt af velvillige københavnere, der på dagen støttede med godt 214.000 kroner. Et beløb, der siden er vokset til godt 500.000 kroner. Indsamlingen fandt sted parallelt med en TV-indsamling for syriske flygtninge, og Frelsens Hær glæder sig over flot opbakning til begge formål. Det er fortsat muligt at støtte Frelsens Hærs indsamling.


En småkold og regnfuld septembersøndag var ingen hindring for de mange frivillige, der i søndags var på gaden for at stemme dørklokker til fordel for Frelsens Hærs arbejde blandt socialt udsatte. Den medieskabte modsætning i forhold en storstilet indsamling for flygtninge samme dag var heller ingen hindring.

 

Sideløbende indsats

Frelsens Hærs informationschef, Lars Lydholm konstaterer således, at de mange tilløb til konflikthistorier i pressen og på de sociale medier ligefrem kan have vist sig fordelagtige for Hærens indsamling.

- Jeg tror faktisk, det har hjulpet, erkender informationschefen, der understreger, at Frelsens Hær på intet tidspunkt indgik i kritikken af TV-indsamlingen.

- Det er ikke Frelsens Hærs linje, at vi skal hjælpe vore egne først, fastslog han blandt andet over for Ekstra Bladet og tilføjede, at Frelsens Hærs indsats for socialt udsatte i Danmark finder sted sideløbende med Hærens indsats for flygtninge både i Danmark og på europæisk plan.

 

Gør holdning til handling

Samtidig appellerer Lars Lydholm til, at de mange, som på de sociale medier har plæderet stærkt for hjælp til hjemløse i Danmark, benytter muligheden for at gøre holdning til handling.

- Med den styrke debatten har haft, kunne vi godt have håbet på et lidt større resultat, bemærker han og opfordrer flere til at sætte handling bag ordene.

 

Fortsat stort behov - støt direkte

Året rundt møder Frelsens Hær både hjemløse, socialt sårbare familier og ensomme ældre over hele landet. Behovet for penge til dette arbejde er langt større, end det indsamlede resultat. Derfor håber Frelsens Hær på fortsat støtte ugen ud - og gerne med et resultat et pænt stykke over en halv million kroner. Resultatet vil komme til gavn for udsatte i hele landet.

Det er muligt at støtte direkte på:

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik