Flygtningekrisen – Vi har brug for DIN hjælp! // Oct 16, 2015

Invitation 

Major Bertil Divert, som koordinerer arbejdet i Malmø, holder informationsmøde for frivillige fra Danmark Onsdag den 21. oktober 2015, kl. 18.30 i Templets Café, Frederiksberg Allé 9, 1621 København V


Flere end 1.000 flygtninge fra Syrien, Afghanistan samt andre uroplagede områder i verden ankommer hver dag til Malmø. De fleste af disse flygtninge passerer uden stop igennem Danmark på deres færd, ikke kun til Sverige men også til Norge og Finland. Mange flygtninge har haft en vanskelig rejse over Middelhavet og op gennem Europa – og der er rigtig mange børn iblandt.

På banegården i Malmø har Frelsens Hær kunnet byde flygtningene velkommen samt ydet øjeblikkelig hjælp. De kan dog ikke selv klare opgaven længere. Vi har modtaget en anmodning fra det svenske territorium, om Frelsens Hær i Danmark kan stille hjælp til rådighed. Det har vi selvfølgelig svaret JA til. Svaret er givet i den tro, at en række personer fra den østlige del af Danmark vil være villig til lejlighedsvis at rejse til Malmø med tog og arbejde i små teams. Vi har desperat brug for folk, som vil stille sig til rådighed. Kan du hjælpe?

Har du noget tid i overskud, beder vi dig vise din interesse ved at sende en mail til Frelsens Hærs Sekretariat (sekretariatet@fhmail.dk), med dit navn samt hvilket korps eller institution, du tilhører. Dette er for at vi hurtigt kan få en indstilling fra din korpsleder, afdelingsleder eller frivillig koordinator.

Hvis du ikke har e-mail, så tal med din leder eller ring til Frelsens Hærs Hovedkvarter på telefon nummer 33 31 41 92 og tal med Jette Stenberg eller Ulla Nielson.

Der er behov for hjælp på alle tidspunkter af dagen og aftenen. Hver vagt vil være på maksimum fire timer, og nogle vagter kan være kortere. Togbilletter København - Malmø t/r kan dækkes af Hovedkvarteret.

Major Bertil Divert, som koordinerer arbejdet i Malmø, holder informationsmøde for frivillige fra Danmark:

Onsdag den 21. oktober 2015, kl. 18.30

i Templets Café, Frederiksberg Allé 9, 1621 København V

Informationsmødet vil give dig et indblik i de udfordringer, du kan møde som frivillig, samt gøre dig i stand til at afgøre, om du vil melde dig til dette arbejde, enten en gang imellem eller på mere regelmæssig basis.

Arbejdet blandt flygtninge er naturligvis ikke noget for alle! Vi har også brug for mange mennesker til at bede for arbejdet og flygtningene, ligesom vi har brug for finansielle bidrag. Vi har dog helt sikkert brug for folk til det praktiske. Kunne det være dig?

Vi takker dig for, at du vil tage dette med i dine overvejelser!

 

Med venlig hilsen

 

Anthony Cotterill

Chefsekretær, oberstløjtnant
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik