Pensioneret med 40 års fortjenstmedalje // Nov 5, 2015

Efter 40 års aktiv tjeneste i vuggestuen Kastanjehuset har Lisbeth Herløv Beckett valgt at gå på pension, og i den anledning fik hun overrakt den Kongelige Fortjenstmedalje. Vi ønsker Lisbeth stort til lykke


Ved en lille højtidelighed den 27. oktober 2015 fik Lisbeth Herløv Beckett overrakt den Kongelige Fortjenstmedalje af landsleder, oberst Hannelise Tvedt. Arrangementet blev holdt i vuggestuen Kastanjehuset, og Lisbeth blev fejret med børnechampagne, kransekage, tale og hyggeligt samvær. Ud over medaljen fulgte der ligeledes et brev fra Dronningen.

Selv om Lisbeth nu er gået på pension, kan hun ikke helt holde sig fra børnehaven, så man vil fortsat kunne se Lisbeth i fuld aktion, idet hun er tilkaldevikar.

Men det er ikke hver dag, vejen falder forbi børnehaven, for Lisbeth er netop blevet Mormor, og det fylder rigtig meget, og hun glæder sig til at lære det lille ny væsen at kende.

Så Lisbeth får et travlt otium, men det er også kendetegnende for Lisbeth i det hele taget. Hun har været en af frontløberne og har været i børnehaven, siden det var 'tilladt' at dyrke topløs solbadning, mens børnene sov til middag i børnehaven.

Lisbeth er også en JA-siger. Alt kan lade sig gøre, og hun har altid været åben over for nye ideer og har gennem alle 40 år formået at udvikle sig i takt med tidens trend.

Om et barn var barn af en enlig mor eller en direktør har ikke spillet nogen rolle for Lisbeth. Alle børn har fået samme behandling, og det er jo helt i Frelsens Hærs ånd.

Lisbeth er altid glad, men hun kan også blive så gal, hvis nogen bliver uretfærdigt behandlet, og så går hun på gangen og skumler, og der kan også komme røg ud af ørerne på hende. Men så er det også overstået. 

Børnene har altid elsket Lisbeth, og hun har ligeledes været en afholdt kollega igennem alle årene.
Vi takker Lisbeth for en stor, god og uundværlig indsats igennem årene, og vi glæder os til fortsat at møde Lisbeth på tilkaldevagterne.
Jette Stenberg 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik