Servering af risengrød på Hovedbanegården med fokus på julefejring og fællesskab // Nov 12, 2015

"Grød på banen" lyder slagordet, når Frelsens Hær igen i år indleder juleindsamlingen med varm risengrød og sprød hornmusik på Hovedbanegården tirsdag den 1. december klokken 18.00.


Når Frelsens Hær den 1. december klokken 18.00 til 20.00 gentager succesen og forvandler Hovedbanegården til spisested, er det især for at understrege fællesskabets dimension.

Dels måltidsfællesskabet, hvor man har mulighed for at sætte sig sammen og glædes over alt det, der forener. Men også det medmenneskelige fællesskab, hvor man inviteres til at sætte sig i andres sted - og gøre op med alt det, der skiller.

 

Ingen skal føle sig udenfor

Mange familier spekulerer i denne tid over, hvordan de skal komme igennem julen, fordi de er ramt af ledighed, sygdom eller kæmper med andre udfordringer.

For Frelsens Hær er det afgørende, at ingen skal føle sig udenfor i julen. Udover at byde på en portion varm julegrød ved indledningen af julemåneden indbyder Hæren således også til økonomisk at støtte varmt op om julehjælpen, der nok engang ventes at sætte rekord.

 

Støt julehjælpen

Mens grøden er gratis den 1. december, er formidlingen af julehjælp det langt fra. Det er derfor allerede nu muligt at støtte indsatsen økonomisk, hvilket kan blandt andet kan ske online ske via adressen: www.julebidrag.dk


 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik