Nye civile medlemmer i Næstved korps // Nov 26, 2015

Med blot en uges mellemrum havde Frelsens Hær i Næstved tidligere i november glæden af at optage fire nye civile medlemmer.


Kirke og kærlig familie

Onsdag den 4. november havde korpset besøg af Frelsens Hærs landsleder, oberst Hannelise Tvedt, og ved den anledning blev Kristine Søbjerg og Josephine Adjoh (øverste billede) optaget som nye medlemmer.

Kristine Søbjerg er gennem flere år kommet til korpsets "åbent hus" (cafétilbud), og da hun også begyndte at komme i Eventyrklubben (familieklub), følte hun sig som en del af en kærlig familie. Hun besluttede derfor at tage endnu et skridt og blive civilt medlem.
Josephine Adjoh er datter af korpslederen i Næstved, løjtnant Anja Adjoh. Hun har tidligere været juniorsoldat i korpset og synes, Frelsens Hær fortsat skal være hendes kirke.

 

Fandt troen på Jesus

En uge senere, onsdag den 11. november valgte også Tina Wesselhoff og Lillian Thaysen at slutte sig til korpset som civile medlemmer.

Tina Wesselhoff (t.v.) har været frivillig i Shoppen (genbrugsbutikken) i over syv år, siden marts 2014 som daglig leder. Hun fandt troen på Jesus for et par år siden og ville derfor gerne være medlem.
Lillian Thaysen gik som barn i søndagsskole i Helgesensgade korps i København. Hun har nu fundet tilbage til sin barnetro og er kommet med i korpsfamilien i Næstved som civilt medlem.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik