Karen Ellemann pakkede og takkede // Dec 16, 2015

Foruden at støtte Frelsens Hærs julehjælp med cirka en million kroner fra satspuljemidlerne stillede social- og indenrigsminister Karen Ellemann i formiddag op som frivillig ved pakning af julegaver og gavekort hos Frelsens Hær.


Der blev pakket og takket, da social- og indenrigsminister Karen Ellemann i dag besøgte Frelsens Hær på Frederiksberg Allé 9 i København.

 

Minister som frivillig

Over hele landet har Frelsens Hær i øjeblikket travlt med at blive klar til uddeling af julehjælp og få de sidste gavekort sendt afsted til økonomisk trængte familier.

De største uddelinger finder sted i København, hvilket blandt andet sker ved hjælp af en hær af frivillige.

I dag meldte også social- og indenrigsminister Karen Ellemann sig som frivillig i en formiddagstime.

 

Politiske puljemidler

I begyndelsen af december besluttede satspuljepartierne at bevilge knap fire millioner kroner til årets julehjælp. Heraf har Frelsens Hær som landets største uddeler af julehjælp modtaget cirka en million kroner, svarende til omkring en fjerdedel af beløbet.

I alt 16 organisationer fik i år del i støtten fra satspuljemidlerne.

 

Tak for indsatsen

Ved den anledning kaldte social- og indenrigsministeren julen for ”en af de mest betydningsfulde højtider for de fleste børn og voksne” og tilføjede om støttemidlerne:

- Vores støtte giver julehjælp til omkring 2000 ekstra familier - og gennem de frivilliges engagement får organisationerne samlet og uddelt mad, gaver og penge til langt flere.

Ved besøget hos Frelsens Hær udtrykte Karen Ellemann samme taknemlighed for den indsats, der i denne tid gøres for mange tusinde børnefamilier i Danmark.

 

Stort behov for støtte

For at kunne honorere behovet for julehjælp skal Frelsens Hær i december indsamle cirka syv millioner kroner.

Det er muligt at støtte julehjælpen økonomisk på netbank 4183-7001568, MobilePay 30858320 eller på www.julebidrag.dk

På forhånd tak!
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik