Gevinst fra ”Hvem vil være millionær?” doneres til Frelsens Hær og Danner // Dec 25, 2015

På søndag klokken 20.00 sætter Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard sig i de varme stole hosTV2 for at svare på spørgsmål i "Hvem vil være millionær?" - og forhåbentligt vinde den store gevinst til fordel for Frelsens Hær og Danner.


Når "Hvem vil være millionær?” sendes søndag den 27. december klokken 20.00, er der ekstra god grund til at håbe på den store gevinst. Pengene går nemlig ikke til de to quizdeltagere, Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard selv, men til Frelsens Hær og Danner.

 

Kan gøre stor forskel

Med blot femten spørgsmål og tre livliner kan de to livfulde kvinder således gøre en stor forskel i både Hærens projekter og Danners indsats for udsatte kvinder.
Hvor langt de når, må man imidlertid vente til på søndag med at finde ud af.

 

Har før dannet parløb

De to har tidligere dannet parløb med et vellykket resultat - nemlig da de sidste år udgav samtalebogen "Fruen kommer i dag" (billedet er hentet fra bogen), hvor Cecilie Frøkjær interviewede Lise Nørgaard om hendes begivenhedsrige tilværelse. Et samarbejde, der også har ført til et nært og fortroligt venskab.

 

Solid livserfaring og paratviden

Med sine 98 år bliver Lise Nørgaard således verdens ældste deltager i det populære tv-program. Forhåbentlig vil hun med sin solide livserfaring og den 47-årige Cecilie Frøkjærs paratviden kunne skabe endnu et eksempel på det vellykkede samarbejde.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik