Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær vandt 125.000 kroner til Frelsens Hær og Danner // Dec 27, 2015

Der var spænding til det sidste, da Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær søndag aften i "Hvem vil være millionær?" vandt 125.000 kroner til Frelsens Hær og Danner.


De veloplagte kvinder brugte således alle deres tre livliner på ét tidligt spørgsmål i quizzen, hvilket betød, at de resterende måtte besvares med en blanding af slumpetræf og skarpsindighed.

 

Muntert og målrettet

Den ekstra spænding fik imidlertid ikke de to tv-personligheder til at ryste på hånden. Muntert og målrettet sikrede de i løbet af årets sidste udgave af den populære tv-quiz tilstrækkeligt mange svar til, at en check på 125.000 kroner efterfølgende kunne sendes til Frelsens Hær og Danner.

 

Holder meget af Frelsens Hær

På spørgsmålet om, hvorfor Frelsens Hær var valgt som en af modtagerne, lød det således fra Lise Nørgaard:

- Fordi Frelsens Hær er der altid. De stikker fingrene i, hvor det måske er mest besværligt og tungest, og gør det med et glad sind. Jeg holder meget af Frelsens Hær, der står for noget stabilt - og sådan har det været siden jeg var barn.

 

Ingen sikkerhed for livliner

De 125.000 kroner deles ligeligt mellem Danners arbejde for voldsramte kvinder og Frelsens Hærs virke blandt Danmarks udsatte. Begge organisationer har desuden det til fælles med den kvikke kvindelige duo, at arbejdet udføres uden sikkerhed for livliner. Netop derfor påskønnes donationen fra ”Hvem vil være millionær?” på en helt særlig måde.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik