Others bevæger sig i en ny retning // Jan 8, 2016

Redesign åbner til foråret ny afdeling i den hidtidige Others-butik i Valby. Others-produkter vil dog fortsat kunne købes via netbutikken, ligesom der arbejdes på salg via udvalgte butikker, butikskæder og korps.


Frelsens Hærs projekt for retfærdig handel - Others, ændrer retning. Hvor der før var et stort varesortiment, satses der nu på at producere varer i langt færre kategorier og varegrupper. Det giver en mere effektiv produktion ude i værkstederne og mindsker ressourcespild. Dette sammenholdt med at Others-butikken har givet underskud, betyder, at vi valgte at lukke butikken på Annexstræde 29 i Valby ved udgangen af 2015.

 

Others videreudvikles

Lukningen af Others-butikken betyder ikke, at vi opgiver Others. Tværtimod har vi planer om at videreudvikle og styrke det, så der kan rejses endnu flere penge til konceptet med ’Trade for Hope’. Derfor vil vi undgå omkostninger som husleje og i stedet sælge varerne i vores eksisterende butikker og i netbutikken, ligesom vi vil arbejde på at få varesortiment til salg i udvalgte butikker og butikskæder. Netbutikken har adressen: www.others.dk

 

Tak til frivillige

Frelsens Hær i Danmark vil fortsat købe Others produkter i forbindelse med udflugter og lejre. Det er desuden vort håb, at en række korps kan udvikle salg af et lille antal Others produkter. I forbindelse med lukningen af butikken i Valby skal der lyde en stor tak til Ulla Larsen og hendes team af frivillige, der har lagt mange kræfter i butikken.

 

Redesign udvider

I løbet af foråret vil butikken i Valby åbne igen som endnu en afdeling af Frelsens Hærs Redesign. Her vil man ligesom i Redesign butikken på Gammel Kongevej 85 i København kunne købe smart og moderigtigt børnetøj, puder, tasker med mere, som vores dygtige designere og skræddere har kreeret ud af ødelagt tøj, der ellers skulle kasseres. Derudover kan købes luksusgenbrug, som Hugo Boss Jakkesæt og designer kjoler.

Redesign kan også besøges via netbutikken: www.redesign.nu
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik