Norske frelsesofficerer berørt af eksplosion i Istanbul // Jan 12, 2016

Da en eksplosion i formiddag ramte Sultanahmet-pladsen i det centrale Istanbul, befandt oberstløjtnanterne Magna og Jostein Nielsen sig så tæt på begivenhederne, at Jostein Nielsen blev lettere såret og indlagt på et hospital. Magna Nielsen er uskadt.


I lighed med oberstløjtnant Jostein Nielsen blev i alt 15 mennesker såret, mens 10 meldes omkomne ved eksplosionen, der mistænkes for at have forbindelse til Syrien og Islamisk Stat.

 

Deres rejsemål var ikke Istanbul

Det norske officerspar er stationeret i Østeuropas Territorium, hvor oberstløjtnant Jostein Nielsen er chefsekretær. Parret er også godt kendt af mange i Frelsens Hær i Danmark, som de har besøgt flere gange.

At de i dag skulle blive berørt af de kaotiske begivenheder i Tyrkiets største by, var utilsigtet. Deres fly blev ifølge dagbladet BT omdirigeret på grund af vejrforholdene, hvorfor de valgte at tilbringe et par timer i byens centrum.

Der foreligger foreløbigt kun sparsomme oplysninger, men oberstløjtnant Jostein Nielsen er angiveligt blevet ramt i det ene ben og behandles for dette på et hospital i byen.

Lad dem ikke mangle forbøn.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik