TV-indsamling gavner hovedstadens hjemløse // Feb 22, 2016

Over en halv million kroner til hovedstadens hjemløse blev resultatet af en indsamling, der sidst i januar blev gennemført af TV 2 Lorry og ni organisationer.


Anledningen til det snarrådige initiativ var, at antallet af sengepladser på de københavnske nødherberger er ude af stand til at dække behovet i den kolde tid.

 

Skred til handling

Antallet af hjemløse i Danmark er stigende, og frem for blot at omtale problemet i nyhedsudsendelser besluttede tv-stationen på opfordring af blandt andet Frelsens Hær selv at skride til handling. Det skete både med øget fokus på hjemløshed og ved at stå i spidsen for en indsamling.

 

Det indkomne beløb på over en halv million kroner fordeles mellem følgende organisationer: Frelsens Hær, Kirkens Korshær, We Shelter, Blå kors, Sand, projekt UDENFOR, Hus forbi og Kofoedskole.

 

Høring fra Hørhuset

Indsamlingen sluttede desuden af med en tv-høring fra Frelsens Hærs herberg, Hørhuset, som gav et indblik i de forskellige aktørers oplevelse af problemet - inklusive de hjemløses egen.

Det er muligt at gense høringen her:
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik