Frelsens Hærs nye butik for re-design og vintage i Valby medvirker i DR-serien ”Fra yt til ny” fra i aften // Apr 17, 2016

Åbningen af Frelsens Hærs nye re-design butik i Valby blev fulgt af et kamerahold fra DR1. Den særlige niche, hvor brugt tøj får nyt liv og bliver til eksklusive kollektioner, vil således indgå i en ny sæson af programserien "Fra yt til nyt" på DR1. Første udsendelse vise på mandag klokken 18.00 på DR1.


Moderigtig optakt

Allerede inden døren til Frelsens Hærs re-design i Valby den 1. april slog dørene op til de nye rammer, havde en større skare taget opstilling på pladsen foran butikken på Annextræde 29 i Valby.

Dels for at være blandt de første kunder, som fik fingrene i de unikke åbningstilbud. Men også for at nyde en forrygende catwalk, der indledte begivenheden med farverige bud på forårets trends for både damer og herrer.

 

Trakteret til glade toner

Inden det røde bånd kunne klippes af Frelsens Hærs landsleder, oberst Hannelise Tvedt, vankede der desuden fejende marchmusik fra Hærens hornmusikanter, ligesom de mange fremmødte blev trakteret med lidt godt til ganen.

Både det kulinariske og musikalske syntes at falde i god smag.

 

Guds opbakning

Over arrangementet skinnede solen fra en skyfri himmel, hvilket ifølge lederen af Frelsens Hærs re-design, Jette Skov, kunne tolkes som et tegn på, at såvel konceptet som det nye ’knopskud’ på denne gren af Hærens genbrug har Guds fulde opbakning.

- Jeg er overbevist om, at han kan lide det, vi gør, lød det fra lederen, som glædede sig over den vellykkede start.

 

”Fra yt til nyt” - Frelsens Hærs mål

Samme tanke indgik også i landslederens indvielsestale, hvor hun påpegede, at ligesom tøj får nyt liv og ”re-designes” i Frelsens Hær, sker det samme for mennesker.

På den måde tjener konceptet og det kommende tv-program, ”Fra yt til nyt” også som en metafor for Frelsens Hærs formål - at uanset udgangspunktet, er frelse og forvandling muligt for enhver.

 

Tv-tider

Programserien ”Fra yt til nyt”, hvor man også møder en indretningsarkitekt, en 'bed and breakfast'-indehaver og en cykelsmed, sendes på følgende tidspunkter:

  • Tirsdag den 19. april kl. 18.00
  • Tirsdag den 26. april kl. 18.00
  • Tirsdag den 3. maj kl. 18.00
  • Torsdag den 5. maj kl. 18.00

 

Webshop og hjemmeside

Uanset om man havde mulighed for at være til stede ved åbningen af den nye re-designbutik, får man således mulighed for at overvære glimt fra begivenheden på TV.

Bor man ikke i København og gerne vil besøge butikken, kan det desuden ske via webshoppen www.redesign.nu - ligesom en ny hjemmeside med endnu flere muligheder er på vej. Følg gerne med i dette via re-designs facebook-side: www.facebook.com/Redesign.nu
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik