Himmelske Dage med fokus på suppe, sæbe og frelse // Apr 26, 2016

Danske Kirkedage bliver i år til kirkefestivalen "Himmelske Dage", som i Kristi Himmelfartsdagene 5. - 8. maj vil sætte det indre København på den anden ende. Frelsens Hær deltager med både jordnære og himmelstræbende tilbud under temaet ”Soup, soap, salvation”. Gå ikke glip af dette.


Optakt i Templet

På selve Kristi himmelfartsdag, torsdag den 5. maj varmer Frelsens Hær op med en national samling i Templet.

Her bydes der i bedste kongresstil på forfriskninger ved pølsevognen, efterfulgt af et offentligt møde med oberst Hannelise Tvedt og oberstløjtnanterne Anthony og Gillian Cotterill i front.

Ved mødet medvirker blandt andre Oslo 3. korps' hornorkester og Valby Sangkor. Senere serverer de norske gæster musikalske lækkerier ved en cafékoncert samme sted.

 

Så går vi ud i byen

Fredag og lørdag vendes blikket udad, idet Frelsens Hærs fremstød naturligt smelter sammen med den økumeniske festival i Indre by.

Her vil Hæren slå to telte op på henholdsvis Nytorv og Gammel Torv og med informative og inkluderende events forsøge at komme i dialog med forbipasserende.

I og omkring teltene vil der med afsæt i temaet ”Soup, soap, salvation” foregå en lang række aktiviteter og tilbud i såvel børne- og voksenhøjde.

I flæng kan nævnes: modeshows, ”messsy church”, brassmusik i topklasse, suppeservering, samt tilbud om bøn og samtaler om alt det væsentlige mellem himmel og jord.

 

Koncerter og march

Frelsens Hærs indslag vil dog ikke begrænse sig til de to telte. Under festivalen vil man således kunne opleve Oslo 3. korps’ hororkester og Valby Musikkorps give friluftskoncerter på Vimmelskaftet og Rådhuspladsen, samt marchere på Strøget. Ligesom de norske musikanter om fredagen giver koncert i Vor Frue Kirke.

 

Se hele programmet herunder.

 

Oplev mangfoldigheden og enheden

Foruden at slutte op om Frelsens Hærs fyldige program bør man naturligvis også unde selv muligheden for at gå på opdagelse i det øvrige festivalprogram. Her vil man kunne få en fornemmelse af såvel mangfoldigheden som enheden, der forhåbentligt tilsammen tegner en kontur af himmeriget - hvor der er er meget mere, der forener end adskiller.

Der vil være talrige workshops, debatter, happenings, koncerter og andre spændende events at vælge imellem. Og det er naturligvis muligt at tyvstarte med et kig i programmet, som er tilgængeligt her.

I forlængelse af søndagens gudstjenester i Templet og Valby korps, deltager Frelsens Hær naturligvis også i Himmelske Dages fælles afslutningsgudstjeneste på Nytorv.

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik