Frelsens Hær yder langsigtet hjælp til ofre for omfattende jordskælv i Ecuador // Apr 27, 2016

Hjælpeteams fra Frelsens Hær har, siden et voldsomt jordskæld i midten af april ramte Ecuador, taget aktiv del i hjælpearbejdet blandt de berørte.


Med en styrke på 7,8 på richterskalaen ramte jordskælvet ud for landets Stillehavskyst og har foreløbigt kostet omkring 600 mennesker livet, mens 2530 er sårede og omkring 1700 meldt savnet.

Programchef for Frelsens Hærs Ecuador division, kaptajn Franklin Acosta, oplyser, at man er i tæt dialog med landets øvrige bredskab, og at Hærens teams især bistår med hjælpearbejdet i byerne Manta, Pedernales, Guayaquil og Puerto Viejo.

 

Søger ly i parker og under broer

Kaptajn Acosta fortæller, at mange har måttet søge ly i interimistiske telte i parker og under broer på grund af mangel på tilflugtsmuligheder, en situation han betegner som ”nedslående”.

Frelsens Hær i Ecuador forventer at arbejdet vil have en lang tidshorisont, ligesom den territoriale leder, kommandør Torben Eliasen takker for al forbøn og støtte.

- Vi er klar over situationens alvor og forventer at yde en indsats på både kort, mellemlangt og langt sigt. Derfor vil vi gerne udtrykke dyb taknemmelighed til alle, der beder for situationen i Ecuador og bidrager med ressourcer til arbejdet, siger han.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik