Danske Morten Andersen ordineret som løjtnant i Holland // Jun 21, 2016

Lørdag den 18. juni blev det dansk-hollandske par, Morten og Joyce Andersen ordineret som officerer i Frelsens Hær med rang af løjtnant og ansvar som korpsledere i Holland.


Ordineret i Holland

Sidste weekend tog Morten Andersen for alvor sin entré til et fremtidigt virke som frelsesofficer i Holland.

Lørdag den 18. juni blev han således sammen med sin hollandske kone Joyce ordineret som løjtnant i Holland, hvorefter parret er beordret som korpsledere i Zutphen korps med ansvar for Doesburg korps.

Begge tilhører kadetsessionen, "Lysets Budbærere", eller "Boodschappers van het licht" som det hedder på hollandsk, og har gennemført officersuddannelsen på Frelsens Hærs officersskole i London.

 

Grænseløs tjeneste

Ret hurtigt efter Morten Andersen i 2010 blev en del af fællesskabet i Valby korps, tog han Frelsens Hærs grænseløse og globale udsyn til sig. Forud for den netop fuldførte toårige officersuddannelse i London, har han således også nået at udføre halvandet års tjeneste for Frelsens Hær i Canada.

Inden sporskiftet til officersskolen i London havde han under en nytårskonference mødt sin hollandske kone Joyce. Parret blev viet på skolen i oktober sidste år og ved samme anledning blev Morten Andersen hollandsk kadet.

 

Andersen x to

Ordinationen af løjtnanterne Morten og Joyce Andersen fandt sted i den hollandske by, Amersfoort. Ordinationen blev foretaget af den territoriale leder for Holland, Tjekkiet og Slovakiet, kommandør Hans van Vliet.

En del af Frelsens Hærs ledelse i Holland er i øvrigt de danske oberstløjtnanter, Henrik og Lisbeth Andersen, så både efternavn og tilknytning til Danmark bliver de fremover fælles om.
 


Kommende arrangementer

d. 27. Apr

Sangerstævne


d. 04. May

Bønnedag i Esbjerg


d. 07. til 09. May 2019

Løjtnantskursus


d. 11. May

NUR


d. 25. May

Legoland 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik