Danske Morten Andersen ordineret som løjtnant i Holland // Jun 21, 2016

Lørdag den 18. juni blev det dansk-hollandske par, Morten og Joyce Andersen ordineret som officerer i Frelsens Hær med rang af løjtnant og ansvar som korpsledere i Holland.


Ordineret i Holland

Sidste weekend tog Morten Andersen for alvor sin entré til et fremtidigt virke som frelsesofficer i Holland.

Lørdag den 18. juni blev han således sammen med sin hollandske kone Joyce ordineret som løjtnant i Holland, hvorefter parret er beordret som korpsledere i Zutphen korps med ansvar for Doesburg korps.

Begge tilhører kadetsessionen, "Lysets Budbærere", eller "Boodschappers van het licht" som det hedder på hollandsk, og har gennemført officersuddannelsen på Frelsens Hærs officersskole i London.

 

Grænseløs tjeneste

Ret hurtigt efter Morten Andersen i 2010 blev en del af fællesskabet i Valby korps, tog han Frelsens Hærs grænseløse og globale udsyn til sig. Forud for den netop fuldførte toårige officersuddannelse i London, har han således også nået at udføre halvandet års tjeneste for Frelsens Hær i Canada.

Inden sporskiftet til officersskolen i London havde han under en nytårskonference mødt sin hollandske kone Joyce. Parret blev viet på skolen i oktober sidste år og ved samme anledning blev Morten Andersen hollandsk kadet.

 

Andersen x to

Ordinationen af løjtnanterne Morten og Joyce Andersen fandt sted i den hollandske by, Amersfoort. Ordinationen blev foretaget af den territoriale leder for Holland, Tjekkiet og Slovakiet, kommandør Hans van Vliet.

En del af Frelsens Hærs ledelse i Holland er i øvrigt de danske oberstløjtnanter, Henrik og Lisbeth Andersen, så både efternavn og tilknytning til Danmark bliver de fremover fælles om.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik