Frelsens Hærs Genbrug bidrog til fredfyldt åndehul på Roskilde Festival // Jul 5, 2016

Et dagligstuemiljø med møbler fra Frelsens Hærs genbrug på Hørhusvej i København blev et populært tilflugtssted blandt Roskilde Festivals mange højlydte events.


Fredfyldt frirum

Som en oase midt i den netop overståede Roskilde Festivals leben af mylder og musik kunne man igen i år finde et fredfyldt frirum ved festivalens mindste scene, Gloria.

Det specielle ved Gloria-scenen var, at den som en slags ’forstue’ i dagligstuestil med hyggelige lamper, sofaer og kakkelborde, gav deltagere mulighed for at koble lidt af og nyde nogle mere intime koncerter med alt fra stilfærdig vellyd til smooth-jazz i det tilstødende koncertrum.

Et populært tilbud som kontrast til de konstante udtryk fra den omgivende, midlertidige Roskilde 'forstad', som hvert år samler op mod 130.000 mennesker.

 

Tak til Frelsens Hær

En del af interiøret var leveret af Frelsens Hærs Genbrug på Hørhusvej i København, hvilket festivalarrangørerne udtrykker stor taknemmelighed for.

Julie Carlslund fra Glorias foyerhold fortæller således, at dagligstuen var proppet med gæster under hele festivalen, ligesom de fleste af sofaerne overlevede, så de er klar til deres fjerde år på festival.

- Sammen med resten af holdet på Roskilde Festivalens Gloria-scene vil jeg derfor gerne sig tak for hjælpen igen i år, siger hun.

 

Støtter humanitære formål

Det intime pusterum ved Gloria-scenen har eksisteret i fem år, og med møblementet bidrager Frelsens Hærs genbrug til Roskilde Festivalens non-profit koncept. Al overskud fra festivalen går således til Foreningen Roskilde Festival, der donerer overskuddet til humanitære og kulturelle formål.

(Oversigtsfoto: Pil Christoffersen).
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik