Ny korpsassistent i Templet og Nivå // Aug 3, 2016

Mandag den 8. august tiltræder Andreas Krag som assistent i henholdsvis Templet korps og Nivå udpost. Programchef, major John Wahl oplyser, at der er tale om to halvtidsstillinger, som begge vil have fokus på børne- og familiearbejde.


Fokus på børn og familier

Det er en glæde for mig at kunne bekendtgøre, at Andreas Krag begynder som korpsassistent fra den 8. august 2016. Han vil henholdsvis arbejde 50 pct. ved Templets korps og 50 pct. ved Nivå udpost.

I Templet vil han assistere korpsets leder major Jens Nielsen samt have særligt fokus på børn, unge og familiearbejdet i korpset i et nært samarbejde med korpsets underofficerer og soldater. I Nivå vil Andreas fortsætte med at arbejde i familiegruppen og med børn og unge i samarbejde med de øvrige officerer og medarbejdere i teamet, der ledes af løjtnant Magdalena Pedersen og sergent Gert Pedersen. 

Vi glæder os over Andreas' villighed til at gå ind i disse opgaver og beder om Guds velsignelse over ham og korpsene, som han skal tjene i. Vi tror det skal blive til styrkelse og velsignelse for arbejdet.

Programchef, major John Wahl
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik