Giv en hånd til Danmarks udsatte søndag den 18. september // Aug 26, 2016

Behovet for hjælp til socialt udsatte er stort. Det samme er derfor behovet for indsamlere, når Frelsens Hær søndag den 18. september står bag en husstandsindsamling i København. Indtægten går til Frelsens Hærs sociale arbejde i hele landet. Derfor gælder opfordringen til at blive indsamler ikke kun københavnere. Tilmelding kan ske via www.danmarksudsatte.dk, via: mail@danmarksudsatte.dk eller på telefon: 33 31 41 92.


Afhængig af støtte

Årets rundt udfører Frelsens Hærs korps og centre i hele landet et stort socialt arbejde, som kun sjældent får mediernes bevågenhed. Uden dette arbejde ville mange udsatte have det svært.

For at kunne opretholde og udvikle denne indsats er Frelsens Hær afhængig af donationer fra bidragydere, som ønsker at påskønne arbejdet økonomisk. En mulighed, der på en særlig måde er til stede søndag den 18. september i København.

 

Plads til flere

Med otte indsamlingssteder og et stort antal ruter, mangler der kun en hel masse frivillige, som mellem klokken 11.00-15.00 vil påtage sig at banke på hovedstadens døre.

Foruden stor taknemmelighed er Frelsens Hær klar med både kaffe og brød ad libitum til alle, der giver et par timer i den gode sags tjeneste.

 

Hvor livet gør ondt

Mange socialt udsatte kæmper med mere end ét problem. Derfor ønsker Frelsens Hær ikke at begrænse indsamlingen til ét enkelt projekt.  

Indsamlingen den 18. september går derfor til socialt udsatte børn og voksne i Danmark, som på forskellige måder oplever, at livet gør ondt og hverdagen er en kamp.

Det gælder mennesker, der lever på gaden, i fattigdom, ensomhed, bliver forfulgt og truet, eller er fanget i misbrug og psykiske lidelser.

 

Ensomme, hjemløse og familier

Frelsens Hær betragter alle mennesker som værdifulde. Årligt får omkring 160.000 børn og voksne i Danmark hjælp fra Frelsens Hær.

Indsamlingen går således til Frelsens Hærs mange korps og centre, som rækker ud til ensomme og hjemløse via væresteder og nødherberg, samt til et omfattende, opsøgende arbejde blandt socialt sårbare familier.

Mange får således hjælp via selvhjælpsgrupper, hvor familier kan få støtte og blive en del af et netværk. Hertil kommer tilbud om gælds- og juridisk rådgivning, samt udflugter og lejre rettet mod mange målgrupper.

 

Hvordan kan man bidrage?

Hvis man ikke bor i København eller af andre grunde ikke har mulighed for at stille op som indsamler eller bidragyder, er det naturligvis muligt at støtte indsamlingen til Danmarks udsatte alligevel. Det kan ske både online og via MobilPay. På forhånd tak for al hjælp.

Her er link til forskellige støttemuligheder:

  • Online: www.danmarksudsatte.dk/giv-et-bidrag
  • Netbank: Reg: 4183 Konto: 7001568
  • MobilePay: 2222

 

Hverv og vind

På Frelsens Hærs facebook-side kan man løbende frem til indsamlingen møde mennesker, der har sociale udfordringer helt tæt på i hverdagen. Læs om dem og om Frelsens Hærs arbejde generelt her.

Hvis man stiller op som indsamler og samtidig får overtalt venner eller familie til at gøre det samme, har man på Frelsens Hærs facebook-side også mulighed for at deltage i en konkurrence om flotte præmier fra Cofoco restauranterne, Nørrebro Teater, Bellevue Teater, Aveny-T, Park Bio, Arken og Louisiana. Jo flere man får overtalt til at melde sig, des større er chancen for at vinde…

 

Hvis succesen skal gentages…

Sidste år lykkedes det at indsamle 987.360 kroner ved den regionale indsamling. Skal det flotte resultat gentages, kræver det mange frivillige indsamlere - gerne fra hele landet. Måske kan nogen gå sammen og fylde en bil. Så kan man tage turen sammen til København og nyde fællesskabet undervejs.

Tilmelding via www.danmarksudsatte.dk, via: mail@danmarksudsatte.dk eller på telefon: 33 31 41 92.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik