Ivrige indsamlere løb københavnerne på dørene // Sep 18, 2016

På en bilfri søndag med halvmaraton i den indre by, satte også Frelsens Hærs indsamlere deres præg på gadebilledet i København. Fra klokken 11 til 15 blev en regional hustandsindsamling for anden gang afviklet fra i alt otte indsamlingssteder i hovedstaden.


Velviljen fik ben at gå på

Mens København søndag var omdannet til bilfri løbeby, med 22.000 maratonløbere på de øde gader i indre by, løb en noget mindre men lige så entusiastisk skare af indsamlere københavnerne på dørene for at samle ind til fordel for Danmarks udsatte.

Mange mennesker støttede op om indsamlingen som bidragydere, mens andre stillede op som indsamlere. Blandt sidstnævnte gruppe deltog også flere, som selv har haft glæde af en hjælpende hånd fra Frelsens Hær og som greb indsamlingen som en mulighed for at give en håndsrækning tilbage igen.

Ved indsamlingsstedet på Grundtvigsvej gjaldt dette eksempelvis to mødre og deres børn. Her udbrød den ene, Lisbeth, som i sommer sammen med sin datter havde været på mor-barn-lejr med Frelsens Hær på Baggersminde:

- Hvis man ikke har penge at give af, kan man altid give sin velvilje ben at gå på.

 

Indsamlingen fortsat i gang
Det gode vejr havde imidlertid lokket andre end maratonløbere på gaden på den bilfri søndag, hvilket betød, at ikke alle var hjemme i det tidsrum, indsamlingen varede.

Disse fik en lille hilsen på dørhåndtaget med indbygget opfordring til at støtte Frelsens Hærs regionale indsamling alligevel. For eksempel via MobilePay, netbank eller giro.

På den måde er indsamlingen fortsat i gang, og appellen på de københavnske dørhåndtag gælder naturligvis også andre - også udenfor København - idet resultatet kommer udsatte i hele landet til gode.

Ønsker man at støtte med et bidrag til Danmarks udsatte, kan det ske via følgende muligheder:

  • Online: www.danmarksudsatte.dk/giv-et-bidrag
  • Netbank: Reg: 4183 Konto: 7001568
  • MobilePay: 2222

 

Indsamlere fra provinsen

Det var blot andet år i træk, Frelsens Hær afholdt husstandsindsamling i København. Derfor var det særlig positivt at se nye frivillige stille op som indsamlere for første gang. Ligesom der var flere indsamlere fra provinsen.

En gruppe tog således turen helt fra Nakskov for at bakke op som indsamlere i Valby. Her blev de guidet frem til den anviste rute af Frelsens Hærs informations- og forvaltningschef, Lars Lydholm, der fandt det meget glædeligt at se indsamlere uden for København støttede op om indsamlingen.

 

Endeligt resultat ikke opgjort

Sidste år lykkedes det at indsamle 987.360 kroner ved den regionale indsamling.

Foreløbigt er det for tidligt at sige, om succesen bliver gentaget i år. Først når de sidste bidrag er kommet ind, kan det endelige resultat opgøres.

 

 

 

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik