Frelsens Hær åbner officielt i Madagaskar // Oct 7, 2016

Med udvidelsen af Frelsens Hærs arbejde til også at inkludere verdens fjerdestørste ø ud for Østafrika, er Hæren nu officielt til stede i 128 lande.


Beslutningen om at plante Hærens flag i østaten Madagaskar er blevet truffet af Frelsens Hærs verdensleder, general André Cox efter grundige overvejelser og forarbejde i International Management Council på det international e hovedkvarter i London.

Med både medarbejdere og et budget for de første tre år på plads er man nu klar til den officielle åbning, der er berammet til søndag den 23. oktober 2016.

Ledere for den nye satsning bliver majorerne Jean and Flore Kiala fra Den Demokratiske Republik Congo, og de vil blive assisteret af salvationisterne fra Madagaskar, Andriamananony og Annick Rasahoby.

Selvom Hæren først nu åbner officielt på Madagaskar, har der allerede i nogle måneder været afholdt gudstjenester i landet, ligesom et arbejde blandt kvinder og blandt skolebørn er blevet etableret.

 

Annonceret på jubilæumskongres i Zimbabwe

Arbejdet i Madagaskar vil blive tilknyttet Frelsens Hærs territorium i Zimbabwe. Det var også her, Frelsens Hærs stabschef, kommandør Brian Peddle i forbindelse med Hærens 125-års jubilæum i begyndelsen af oktober annoncerede den kommende udvidelse og overrakte Hærens fane til major Flore Kiala.

Den officielle åbning af arbejdet finder sted søndag den 23. oktober og vil blive ledet af henholdsvis Frelsens Hærs internationale sekretær og zonesekretær for kvindearbejdet i Afrika, kommandørerne Benjamin og Grace Mnyampi.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik