Ingen julekoncert i Falconér Salen i år. Men i Aarhus er der juleshow… // Nov 9, 2016

Det sker, at en juletradition ikke opretholdes. Et eksempel på dette er Frelsens Hærs traditionsrige julekoncert, som i år ikke vil være på plakaten i Falconér Salen. Trods dette kan man naturligvis støtte Frelsens Hærs julehjælp på andre måder, ligesom et stort juleshow i Aarhus byder på et alternativ - og måske ligefrem en ny tradition.


Mens julekoncerten i hovedstaden altså er sat på standby, er en række kirker og organisationer i smilets by gået sammen om, hvad de kalder ’Det himmelske juleshow’.

 

Støtter julehjælp

Her kan man opleve en række kunstnere som Laura Kjærgaard (billedet), Claes Wegner og Bebiane Bøje m.fl., som med flot lyd og lys vil skrue op for julestemningen til fordel for Frelsens Hærs og Kirkens Korshærs lokale julehjælp. Juleshowet finder sted den 17. december klokken 19.30 i City Kirken i Aarhus.

Læs mere om 'Det himmelske juleshow' på adressen www.dethimmelskejuleshow.dk- eller klik her.

 

Lokale julearrangementer

I december vil man også kunne opleve musikanter fra Frelsens Hær indtage gader og stræder, ligesom der lokalt arrangeres både julekoncerter og andre julearrangementer. Kontakt Frelsens Hær i dit nærområde for at høre om de lokale begivenheder i julemåneden.

Find din nærmeste Frelsens Hær ved at klikke her.

 

Støt julehjælpen direkte

Det er naturligvis også muligt at støtte Frelsens Hærs julehjælp uden at deltage i koncerter eller shows.

Det kan ske direkte via adressen www.julebidrag.dk - eller ved at klikke her.

 

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik