General André Cox takker Frelsens Hærs frivillige i videohilsen // Dec 4, 2016

Mandag den 5. december er af FN udnævnt til international frivillighedsdag. I den anledning udtrykker Frelsens Hærs verdensleder general André Cox i en videohilsen stor påskønnelse og tak til de mange, der året rundt og verden rundt udfører et frivilligt arbejde i Frelsens Hær.


For at markere den frivillige indsats betydning og potentiale for Frelsens Hærs virke har general André Cox i år indspillet en kort video, hvor han takker mennesker fra alle dele af samfundet, som frivilligt stiller deres tid og ekspertise til rådighed for Hærens forgrenede arbejde.

- På denne dag tænker vi på jer og anerkender, at I gennem hele året har tænkt på andre, lyder det blandt andet i generalens hilsen, hvor han også fremhæver eksempler på den brede indsats, der udføres af tusinder året rundt. Lige fra fundraising over hjælp til frivillige til gademission og servering af mad.

- I udgør en vital del af vor hær, og derfor siger vi jer tak på denne dag - og altid, understreger generalen.

Videoen er tilgængelig fra Frelsens Hærs internationale facebook-side med en indbygget opfordring til at dele den videre i sit eget netværk. Adressen er: sar.my/facebook - man kan også skyde genvej ved at klikke her.

Videoen, der varer cirka to minutter, kan naturligvis også ses - og deles - lige herunder:

 
 


Kommende arrangementer

d. 25. May

Legoland


d. 31. May

HK lukket


d. 08. til 09. Jun 2019

Pinsestævne


d. 13. til 16. Jun 2019

Folkemødet


d. 14. Jun

Kursusdøgn 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik