Kvindernes Internationale Bededag fredag den 3. marts // Feb 25, 2017

Med oplæg fra kvinder i Filippinerne samles kvinder fra hele verden den første fredag i marts i bøn.


Fredag den 3. marts er det Kvindernes Internationale Bededag. En begivenhed, der samler kvinder på tværs af kirkeskel i flere end 170 lande. Det gælder også i Danmark, hvor Frelsens Hær i mange byer er engagerede, når bededagen afvikles den første fredag i marts.

 

Har jeg gjort dig uret

Dagen tilrettelægges på skift i det internationale netværk. I år er oplægget til gudstjenester og bedeemner udarbejdet af kvinder fra de kristne kirker i Filippinerne. Temaet er: "Har jeg gjort dig uret?".

Med materialet giver kvinderne et indblik i de livsvilkår, der på godt og ondt gælder i den tætbefolkede asiatiske østat med over 100 millioner indbyggere, mere end 7000 øer og et utal af lokale sprog.

 

Symbolmættet kunstværk

Forsiden på oplægget er udsmykket af den filippinske kunstner, Rowena "Apol" Laxamana-Sta. Rosa. Et symbolmættet værk, der både skildrer den kønslige og sociale ulighed, mange kvinder i Filippinerne og andre steder er udsat for, og Guds rige som kontrastfuld modsætning.

-  I Guds rige sørges der for alle, selv dem, der ikke anerkender det, påpeger kunstneren, der fortæller mere om sig selv og sin kunst på bededagens hjemmeside. Her finder man også hele oplægget til dette års bededag. Adressen er: www.kvindebededag.dk

Omkring 60 steder i Danmark afholdes Kvindernes Internationale Bededag. En unik mulighed for at dele fællesskab på tværs af kirker og kirkelige organisationer. Kontakt Frelsens Hær i dit nærområde for info om arrangementer fredag den 3. marts.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik