Ny app mobiliserer til globalt og lokalt virke, mens det sker // Mar 16, 2017

En 'åndelig fitness-app' kaldes den nye The Whole World Mobilising app - et nyt redskab til at lade sig mobilisere til tjeneste via internettet.


Med den nye app, som er tilgængelig i App Store og Google Play, kan man både globalt og lokalt interagere med andre i tjenesten for Gud.

 

Ud af komfortzonen

- Verden behøver os mere end nogensinde til at forkynde evangeliet om Jesus Kristus og møde menneskelige behov i hans navn uden diskrimination, påpeger general André Cox, der kalder det nye redskab "En enestående mulighed for at blive involveret og tjene samfundet."

Netop udfordringen til at tjene andre er også baggrunden for at redskabet kaldes en 'åndelig fitness-app' - fordi den tilskynder til, at man som officer, soldat, civilt medlem, ansat, frivillig eller ven af Frelsens Hær træder ud af sin komfortzone for at formidle evangeliet i ord og handling.

 

Opdatering mens det sker

The Whole World Mobilising app virker nogenlunde på samme måde som en tilhørende hjemmeside for mobilisering af Frelsens Hær, som flere allerede har benyttet sig af: https://mobilising.salvationarmy.org

Både via hjemmesiden og app’en er det muligt at opdatere om missionsaktiviteter, praktisk vejledning, andagtslæsning, samt lokale- og globale bønaktioner - mens det sker.

På app’en er det muligt at finde aktiviteter via et verdenskort og kommunikere 'live' med andre i Frelsens Hær på verdensplan.

 

Sådan downloades app’en

App’en kan downloades frit og er fremstillet, så den kan bruges af både avancerede og mindre avancerede devices, således at den kan benyttes i alle dele af verden. Man downloader app’en ved at søge efter 'The Whole World Mobilising' i App Store eller Google Play på sin smartphone - eller ved at besøge henholdsvis: sar.my/twwmandroid (Android devices) eller sar.my/twwmios (Apple devices).

Der er tale om en foreløbig udgave af App’en. Eventuelle forbedringer vil finde sted afhængigt af feedback fra deltagere. Hvis der opstår problemer, er man altid velkommen til at kontakte The Whole World Mobilising team via følgende mail-adresse: twwmhelp@salvationarmy.org
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik