Svendborg og Rudkøbing korps lukker // May 10, 2017

Frelsens Hær har besluttet at lukke korpsene i henholdsvis Svendborg og Rudkøbing med udgangen af juni. I begge tilfælde er det vanskelige økonomiske vilkår, der er er årsag til beslutningen.


Det understreges fra Frelsens Hærs ledelse, at selvom bygningerne i både Svendborg og Rudkøbing sælges, vil julehjælpen stadig blive tilbudt til socialt udsatte i de to byer og i oplandet på Sydfyn og Langeland.

Frelsens Hær håber også at kunne fastholde kontakten med alle med tilknytning til de to korps, ligesom alle soldater og civile medlemmer efter eget valg vil blive overført til de to øvrige korps på Fyn i Odense og Nyborg.

 

Aktiviteter ophører

En anstrengt økonomi gør det imidlertid ikke muligt at opretholde ugentlige aktiviteter i de to byer. Det betyder at gudstjenester, genbrugssalg og åbent hus-tilbud med videre ophører med udgangen af juni.

Den sidste gudstjeneste i Svendborg afholdes således søndag den 11. juni klokken 14.30 og ledes af Frelsens Hærs programchef, major John Wahl sammen med de nuværende korpsledere, majorerne Edel og William Bjarkam.

Fra 1. august vil Frelsens Hærs korps i Odense tage hånd om kontakten til byerne og distrikterne på Sydfyn og Langeland, og her er man altid velkommen til at henvende sig fremover.

 

Tak for støtte og samarbejde

Frelsens Hær er taknemmelig til alle i Svendborg og Rudkøbing, der gennem årene har støttet det lokale arbejde, ligesom indsatsen fra en trofast gruppe af frivillige er højt værdsat. Det samme gælder et frugtbart samarbejde med de lokale myndigheder og kirker.

Frelsens Hær har virket i Rudkøbing siden 1890 og Svendborg siden 1891, og håbet er, at gode kontakter kan opretholdes, selvom de fysiske rammer for arbejdet må opgives.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik