Korpsofficer i London: Vi må gøre noget // Jun 7, 2017

Når Frelsens Hær yder hjælp ved kriser og katastrofer, består beredskabet ofte af almindelige mennesker, som stiller op med deres villige hænder. Et eksempel på dette er Southwark Corps i London, som spontant åbnede dørene og tilbød hjælp og husly under weekendens terrorangreb i den britiske hovedstad.  


- Vi må gøre noget, sagde korpslederen, kaptajn Ashish Pawar til sin kone, Sandra Pawar, da de hørte om angrebet, der kostede syv mennesker livet og sårede 48.

Korpset ligger blot fem minutters gang fra London Bridge. Derfor besluttede de helt enkelt at åbne korpset og tilbyde omsorg og varme drikkevarer til mennesker, som på forskellige måde var berørt af tragedien i området udenfor. For mange var det også en kærkommen mulighed for at få opladet mobilen og få ringet hjem til deres familier.

Samtidig indrettede korpslederne et interimistisk herberg i lokalet for mennesker, som ikke havde mulighed for at komme hjem eller betale for overnatning på et hotel. Syv personer fik således ly for natten i korpset.

For kaptajnerne Ashish og Sandra Pawar var det en glæde at kunne stille sig til rådighed og selv kalder de det ”et privilegium” at kunne byde mennesker indenfor og betjene dem med det, de havde mulighed for at tilbyde.

Et videoklip, hvor kaptajn Ashish Pawar fortæller om begivenheden er tilgængelig ved at klikke her.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik