Forstærkning af nye medlemmer og ny leder i Næstved // Aug 28, 2017

Søndag den 20. august var en festdag for Frelsens Hær i Næstved. Under et besøg af Frelsens Hærs landsleder, oberst Hannelise Tvedt, fandt to begivenheder således sted i korpset.


Under gudstjenesten blev der budt velkommen til to nye civile medlemmer, Jette Løren og Sonja Thomsen.

Jette Løren har i over 20 år trofast kommet i Frelsens Hær og har også tidligere været frivillig på lejre som køkkendame. Hun er en stabil og vigtig del af korpset og aldrig bange for at give en hånd med.

Sonja Thomsen er kommet i korpset i cirka et år, hun er oprindeligt fra Færøerne, og er altid glad for at komme med kager og boller til korpsets arrangementer.

Begge er med til at gøre en forskel i korpset med deres tjenstvillighed og gode humør.

- Vi glæder os over deres ja til at blive en mere officiel del af korpsfamilien og beder Gud om fortsat at velsigne dem og deres liv og tjeneste, lyder det fra løjtnant Anja Adjoh.

 

 

Indsættelse af korps- og teamleder

Ved samme lejlighed indsatte landslederen kaptajn Magnus Haraldsen som korps- og teamleder i Team Næstved. Han skal sammen med løjtnant Anja Adjoh lede korpset. Magnus kommer fra to års tjeneste i Odense korps og var før det - sammen med sin kone Petura - med til at opstarte Frelsens Hær i Grønland.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik