Frelsens Hær hejste sit nye flag for fem års virke i Grønland // Sep 15, 2017

Siden Frelsens Hær for fem år siden plantede sin rød-blå-gule fane i Nuuk, har et pionerarbejde udviklet sig til et korpsarbejde med en række velbesøgte sociale og åndelige tilbud i den grønlandske hovedstad. Den historiske milepæl blev sidste weekend markeret med jubilæumsmøder og gæster.


Ledere af Frelsens Hærs arbejde i Grønland, majorerne Helle og Kurt Pedersen havde tilrettelagt jubilæumsfejringen, som havde Frelsens Hærs næstkommanderende i Danmark og Grønland, oberstløjtnanterne Anthony og Gillian Cotterill som gæster og hovedtalere.

Herudover bød møderne blandt andet på hilsner fra pionerofficererne, der som de første blev sendt til Grønland i 2012, kaptajnerne Magnus og Petura Haraldsen, samt repræsentanter fra nære samarbejdspartnere som Røde Kors og Sømandsmissionen, ligesom en stor forsamling af korpsets brugere og mødebesøgende tog del i begivenheden.

Et særligt øjeblik var indvielse og hejsning af en ny fane, der nu vejer højt over korpsbygningen i hjertet af Nuuk. Chefsekretæren gjorde de tilstedeværende opmærksom på, at når de fremover så fanen blafre i vinden, skulle det være en påmindelse om Guds kærlighed til dem.

Siden Frelsens Hær gjorde sin entré i Grønland, er arbejdet i det fjerne hjørne af rigsfællesskabet officielt blevet en del af Hærens danske territorium. Udover at tage del i glæden over fem års fremgangsrigt arbejde, opfordres der således til fortsat forbøn for majorerne Helle og Kurt Pedersen og Frelsens Hærs fortsatte virke i Nuuk.
 


Kommende arrangementer

d. 25. May

Legoland


d. 31. May

HK lukket


d. 08. til 09. Jun 2019

Pinsestævne


d. 13. til 16. Jun 2019

Folkemødet


d. 14. Jun

Kursusdøgn 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik