Frelsens Hær hejste sit nye flag for fem års virke i Grønland // Sep 15, 2017

Siden Frelsens Hær for fem år siden plantede sin rød-blå-gule fane i Nuuk, har et pionerarbejde udviklet sig til et korpsarbejde med en række velbesøgte sociale og åndelige tilbud i den grønlandske hovedstad. Den historiske milepæl blev sidste weekend markeret med jubilæumsmøder og gæster.


Ledere af Frelsens Hærs arbejde i Grønland, majorerne Helle og Kurt Pedersen havde tilrettelagt jubilæumsfejringen, som havde Frelsens Hærs næstkommanderende i Danmark og Grønland, oberstløjtnanterne Anthony og Gillian Cotterill som gæster og hovedtalere.

Herudover bød møderne blandt andet på hilsner fra pionerofficererne, der som de første blev sendt til Grønland i 2012, kaptajnerne Magnus og Petura Haraldsen, samt repræsentanter fra nære samarbejdspartnere som Røde Kors og Sømandsmissionen, ligesom en stor forsamling af korpsets brugere og mødebesøgende tog del i begivenheden.

Et særligt øjeblik var indvielse og hejsning af en ny fane, der nu vejer højt over korpsbygningen i hjertet af Nuuk. Chefsekretæren gjorde de tilstedeværende opmærksom på, at når de fremover så fanen blafre i vinden, skulle det være en påmindelse om Guds kærlighed til dem.

Siden Frelsens Hær gjorde sin entré i Grønland, er arbejdet i det fjerne hjørne af rigsfællesskabet officielt blevet en del af Hærens danske territorium. Udover at tage del i glæden over fem års fremgangsrigt arbejde, opfordres der således til fortsat forbøn for majorerne Helle og Kurt Pedersen og Frelsens Hærs fortsatte virke i Nuuk.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik