Indsamling rig på solskin og storsind // Sep 25, 2017

Det blev en søndag rig på solskin og tocifrede plusgrader, da Frelsens Hærs regionale indsamling i København løb af stablen den 24. september. Antallet af de kontante cifre er ikke endeligt gjort op, men håbet er, at dagen også blev rig på storsind for Danmarks udsatte.


I rask tempo og fulde af gåpåmod var mor og datter, Sarah og Signe (billedet herover) blandt de første indsamlere, der tog hul på indsamlingsruten. Selv bor de på Østerbro men valgte i søndags at banke på døre på Vesterbro.

- Tidligere har vi mest gået fra dør-til-dør ved fastelavn og halloween, men det er en rigtig god oplevelse også at gøre det for andre. Derfor vil vi gerne være med til at samle ind til udsatte børn og voksne i Danmark, fortæller de.

I lighed med de to stillede også mange andre frivillige op som indsamlere fra i alt seks indsamlingssteder i hovedstadens bydele.

 

 

I konkurrence med det gode vejr

Desværre oplevede mange indsamlere, at de var i konkurrence med det gode vejr, og at en del københavnere ikke var hjemme. Til gengæld fik nogle af disse chancen for at bidrage til indsamlingen til glad hornmusik.

Allieret med indsamlere spillede to af Frelsens Hærs musikkorps således op på Strøget. I løbet af dagen kunne man foran Vimmelskaftet opleve både sang og klag fra Templets musikanter, mens indsamlernes taktfaste raslen på Amagertorv blev akkompagneret af Valby Musikkorps.

Desuden kunne man rundt omkring i den indre by nyde sangen fra en retro-uniformeret trio, anført af Frelsens Hærs landsleder, oberst Hannelise Tvedt, som trak sprøde toner ud af harmonikaen.

 

 

Indsamlingen fortsat i gang

Folk, der ikke var hjemme i det tidsrum, indsamlingen varede, fik en lille hilsen gennem brevsprækken med en indbygget opfordring til at støtte indsamlingen alligevel via MobilePay, netbank eller giro.

På den måde er indsamlingen fortsat i gang - og appellen i de københavnske brevsprækker gælder naturligvis også alle, der ikke er bosat i København.

Ønsker man at støtte med et bidrag til Danmarks udsatte, kan det ske via følgende muligheder:

 

 

Endeligt resultat ikke opgjort

Det er tredje gang, Frelsens Hær afholder regional indsamling i København, og de tidligere år har indsatsen mundet ud i et fint resultat. Lyden fra de klirrende tællemaskiner lover godt for endnu et år.

Foreløbigt er det dog for tidligt at sige, hvorvidt succesen bliver gentaget i år. Først når de sidste bidrag er kommet ind, kan det endelige resultat opgøres.

 

 

Video

Se et kort videoklip fra dagen HER - og giv gerne et ekstra bidrag til Danmarks udsatte via www.danmarksudsatte.dk
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik