Inspirationsdage med input og indvielse // Jan 27, 2014

I weekenden 20.-21. september 2014 gennemføres to identiske arrangementer på hver sin side af Storebælt, nemlig to inspirationsdage for alle med tilknytning til Frelsens Hær. Hensigten er at ingen behøver rejse langt for at blive inspireret til fornyet indsats og tjeneste.


Som antydet er der lagt op til dage med mulighed for både at suge til sig og give fra sig - input og indvielse om man vil. Med nøgleord som blandt andet seminarer og undervisning, fællesskab og tjeneste, lovsang og bøn.

Der kommer naturligvis en særskilt invitation og mere detaljerig information senere. Men beslut dig allerede nu for at deltage og indbyd gerne andre. Bor man vest for Storebælt foregår det lørdag den 20. september. Bor man øst for Storebælt sker det søndag den 21. september.

Den vakse læser af årsprogrammet vil måske have bemærket, at den pågældende weekend er berammet til ”Roots” (”Rødder”). Og oprindeligt var det da også tanken at afholde én stor begivenhed i lighed med det engelske koncept af samme navn. Men da det er lidt enklere at gøre eventen mobil end at mobilisere alle landets salvationister i hovedstaden, blev det besluttet at gøre sådan.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik