General André Cox hylder Frelsens Hærs frivillige i videohilsen - og helt personligt // Dec 5, 2017

Den 5. december er af FN udnævnt til international frivillighedsdag. Frelsens Hærs verdensleder, general André Cox benytter dagen til at takke for den frivillige indsats, der gøres i Frelsens Hær verden rundt - og fremhæver særligt indsatsen i Grønland.


For at anerkende det store arbejde, tusindvis af frivillige udfører i Frelsens Hær verden rundt, takker general André Cox i en videohilsen for den ”uselviske indsats, der gør Frelsens Hær i stand til at mobilisere mod verdens uretfærdighed og ulighed.”

- Jeg takker for jeres tid, ekspertise og medfølelse for andre - især blandt mennesker, der oplever modgang og uret. Verden rundt og i krisetider tjener I jeres lokalsamfund og yder hjælp og lindring til utallige mennesker, som de har behov for det i deres forskellige situationer.

Konkret reflekterer generalen over de ødelæggende orkaner, der i efteråret ramte De Caribiske øer, Mexico og det sydlige USA, samt andre katastrofer i løbet af året.

- Her var frivillige hurtige til at undsætte de berørte med uddeling af vand og fødevarer, samt åndelig hjælp og omsorg, understreger han.

 

 

Hilsen til Grønland 

Foruden den inkluderende videohilsen har generalen også via twitter sendt en række helt personlige hilsner til frivillige rundt om i verden. Under hashtagget #InternationalVolunteerDay har han således skrevet “tusind tak” til Melisa Arming (billedet herover), der siden september har været giv-et-år-medarbejder hos Frelsens Hær i Nuuk, Grønland.

På samme måde har han tweetet et ”danke” til Jacky og Birgitt, der er frivillige i Tyskland, samt et ”thank you” til den blot niårige Brooklyn, der i Kansas City, USA har indsamlet over 200 rygsække til udsatte børn i byen.

Er man på twitter, kan generalen følges via @GeneralAndreCox - ligesom det naturligvis er muligt at følge Frelsens Hær i Danmark via @SalvationArmyDK

Da det selvsagt ikke er muligt for generalen at takke alle personligt, inkluderes alle frivillige i videohilsnen med ordene: ”I spiller alle en vital rolle i Frelsens Hær, og det takker jeg jer for. Må Gud velsigne jer hver især.”

Videoen kan ses herunder.

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik