En stor dag og en glædens dag. Se video fra sidste års juleuddeling - og giv et bidrag til andres juleglæde // Dec 8, 2017

’Julehjælp - fordi julen er noget, vi deler med hinanden.’ Sådan lyder overskriften på en video, der blev optaget ved sidste års juleuddeling i København. Se den her - og støt Frelsens Hærs julehjælp til udsatte familier.


Frelsens Hær har i år modtaget det største antal ansøgninger om julehjælp nogensinde. I alt har 11.455 søgt om hjælp til at fejre jul, hvilket er en stigning på knap 500 familier.

I en video, som blev produceret i forbindelse med sidste års juleuddeling i København, påpeger Frelsens Hærs informationschef, Lars Lydholm, at julehjælpen reelt er afgørende for, om det i nogle familier bliver jul eller ej.

- Det er et spørgsmål, om man skal sidde med en tom tallerken juleaften eller ej. Derfor er en det en stor dag og en glædes dag, når julehjælpen uddeles, siger han.

 

Du kan støtte her
Julehjælpen består af et gavekort til et supermarked og en pose med gode sager til højtiden. Frelsens Hær forventer at hjælpe op mod 9000 familier i år.

Vil du støtte Frelsens Hærs ’dele-jul’ og hjælpe med at give Danmarks udsatte en sødere juletid, kan du give et bidrag på julebidrag.dk

Du kan også sende en sms til 1231 med teksten: fhjul. Så støtter du julehjælpen med 100 kroner.

 

Videoen kan ses herunder.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik