Julehjælp med humor // Dec 13, 2017

Med to muntre og overraskende videofilm tager Frelsens Hær humoren til hjælp for skaffe penge til juleglæde hos familier med behov for julehjælp.


”I denne søde juletid tør man sig ret fornøje…”

Som det antydes i Bronsons kendte julesang, er det højsæson for glæde og smil. I julens ånd tager Frelsens Hær derfor humor til hjælp, for at indsamle midler til julehælpen.

Med to humoristiske videoer på facebook peger Frelsens Hær således på alternative metoder til at vise medmenneskelighed - mod mennesker, der sulter og savner varme i tilværelsen.

Med videoerne understreges det således også, at ikke alle er så fornøjede i denne tid. Frelsens Hær giver i år julehjælp til flere familier end nogensinde. Mennesker, der oplever hverdagen som en kamp, og for hvem julen kan være en svær tid at komme igennem.

Del gerne videoerne via de sociale medier, så juleglæden kan deles med flere.

Videoerne er udviklet af Frelsens Hær i Schweiz, men bringes i en dansk version. De kan ses herunder.

 

 

 

Du kan hjælpe

Du kan støtte Vil du støtte Frelsens Hærs julehjælp ved at give et bidrag på julebidrag.dk Du kan også sende en sms til 1231 med teksten: fhjul. Så støtter du julehjælpen med 100 kroner.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik