Søstre og brødre samler 100.000 kroner ind til julehjælpen // Dec 13, 2017

Den sidste weekend i november indbød Odd Fellow Palæet til julebazar til fordel for Frelsens Hærs julehjælp. Det hyggelige julemarked indbragte 100.000 kroner, som blev overrakt til fundraiser Klaus Leonhardt ved en højtidelighed på Frelsens Hærs hovedkvarter.


Odd Fellow ordenen har i næsten 200 år støttet socialt arbejde verden over. Den sidste weekend i november støttede den danske orden Frelsens Hærs Julehjælp ved en julebazar.

- Vi synes Frelsens Hær gør et rigtig godt og vigtigt arbejde, som vi gerne vil støtte, fortæller Annette Jensen, der er del af søsterlogen i Odd Fellow.

Bazaren blev afholdt i Odd Fellows smukke lokaler på Bredgade i København, og var arrangeret af både søster- og broderlogen. De besøgende kunne købe hjemmestikkede sager, flotte juledekorationer og genbrugsguld til gode priser.

- Vi har været i gang i flere uger, fortalte en af søstrene, der solgte hjemmestrikkede sokker, huer og viskestykker.

 

 

Bazaren var godt besøgt, og folk gik derfra med fyldte poser, så efter en hyggelig weekend kunne Odd Fellow Ordenen overdrage 100.000 kroner til Frelsens Hær, som skal bruges til årets julehjælp.

- Vi sætter stor pris på den flotte hjælp fra Odd Fellow, den betyder, at vi er kommet et godt skridt tættere på at kunne give julehjælp til de mange tusinde familier, der ellers ikke ville have råd til julen, siger Lars Lydholm, Informationschef i Frelsens Hær.

 

I år uddeler Frelsens Hær julehjælp til over 9000 familier.

 

 

Du kan hjælpe

Du kan støtte Vil du støtte Frelsens Hærs julehjælp ved at give et bidrag på julebidrag.dk Du kan også sende en sms til 1231 med teksten: fhjul. Så støtter du julehjælpen med 100 kroner.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik