Lyt eller læs: General André Cox’ juleandagt // Dec 18, 2017

I sin juleandagt understreger Frelsens Hærs verdensleder, general André Cox, at der findes en absolut sandhed, som er livsforvandlende og evig. Den sandhed, Gud åbenbarede ved sin søn Jesus Kristus julenat. Et budskab, der er højaktuelt i en kompleks verden i det 21. århundrede. Indholdet i juleandagten findes også på dansk i julekrigsråbet men formidles her på video af generalens egen mund.


- Vi lever i en tid, hvor vort ordforråd er blevet udvidet med begreber som ’alternative fakta’, ’falske nyheder’ og ’fake news’. En forvirret epoke i det 21. århundrede, hvor det kan være svært at afgøre, hvad der er sandt. Nogle undres også på, om Bibelen er sand, og selv kristne betragter i stigende omfang Bibelen, som en form for pick 'n' mix, hvor enkelte dele udvælges frem for andre.

Sådan lyder et uddrag af generalens juleandagt via video, hvor han blandt andet citerer den danske filosof, Søren Kierkegaard for at sige, at der er to måder at lade sig vildlede på:

- Den ene måder er at tro på det, der ikke er sandt. Den anden er at afvise, det, der er sandt, lyder det fra generalen, som opfordrer salvationionister verden rundt til både at holde fast i sandheden og at dele den med andre.

Med reference til årets programerklæring i 2017 Mobilisering af hele verden udfordrer han desuden alle med tilknytning til Frelsens Hær med spørgsmålet: ’Hvor mange har du delt den livsforvandlende sandhed med i årets løb?’

I sin juleandagt udtrykker Frelsens Hærs verdensleder et håb om, at alle må finde frem til sandheden i den forestående højtid og også opleve, at sandheden er en person - det barn, der blev født i en stald julenat og som senere proklamerede: ’Jeg er vejen, sandheden og livet.' (Johs. 14,6)

Lyt til generalens hilsen herunder og læs juleandagten med de samme pointer i julekrigsråbet ved at klikke her.

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik