Frelsens Hærs beder 24/7 den 21.-27. januar 2018 // Jan 16, 2018

Fra på søndag forenes Frelsens Hær i Danmark og Grønland i bøn nonstop. Alle opfordres til at indgå i bønnekæden - både sammen og hver for sig.


Bedeugen er en fælles aktion, som alle korps, institutioner og enheder opfordres til at bakke op om. Håbet er, at bønnevagterne vil kunne dække alle tidspunkter af døgnet. Der er plads til stor fleksibilitet og kreativitet alt efter de lokale og personlige muligheder.

Koordinator for bønneugen er major Ingrid Larsen, der med denne appel indbyder til en spændende uge:

- Alle, der kender Herren og tror på bønnens magt og vores egen afmagt, som føler medansvar for Frelsens Hær og Guds mission i verden, som har nød for tilstanden i vort land og vil gøre noget ved det - er velkomne til at deltage i bønneugen! Få timer eller mange - alene eller sammen med andre - hjemme eller i korps eller institution - dag eller nat. Kom med i kredsen, og indbyd også andre.

 

Udover foldede hænder og formulerede bønner opfordrer Ingrid Larsen til at være lyttende og åbne for Guds tale til den enkelte personligt eller måske til Frelsens Hær. Oplever man på denne måde, at Gud også kommunikerer den anden vej, kan budskaberne formidles til Ingrid, der vil samle og videresende dem til fælles gavn og opbyggelse.

Kontakt vedrørende bønnevagter eller budskaber kan ske via e-mail: Ingrid_Larsen@DEN.salvationarmy.org

Til inspiration og for at skabe enhed i bønnen er der endvidere udarbejdet et inspirationsmateriale med idéer, vejledning og konkrete bønneemner. Materialet er sendt til alle korps.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik