Genbrugsrådet udfordrer programafdelingen til dyst ved DHL-stafet // Aug 7, 2014

Oprindeligt havde Frelsens Hær reserveret løbenumre til fem hold ved den traditionsrige DHL-stafet, der afvikles i Fælledparken i København mandag den 25. august. Men kampgejsten hos medlemmerne af genbrugsrådet har siden vist sig så stor, at det fem mand store råd nu åbent udfordrer programafdelingen til en dyst. Derfor er antallet af hold fra Frelsens Hær nu udvidet til syv.


Ifølge genbrugschefen, Lars Lydholm, skal man dog ikke forveksle genbrugsrøddernes kampgejst med deres kampform. Derfor vurderer han, at programafdelingen vil være en ligeværdig modstander, ligesom det betragtes som en selvfølge, at programchefen selv trækker i løbeskoene.

- Vi forventer naturligvis, at se programchef John Wahl i front for sit hold, ligesom chefsekretæren, Henrik Andersen, som formand for genbrugsrådet er selvskrevet som deltager på sit hold.

 

Frist til den 18. august

Genbrugsrådet består af lederne på de tre genbrugscentre i København, Odense og Esbjerg, henholdsvis Kenneth Skov-Andersen, Michael Jensen og Brian Bjerg, samt Henrik Andersen og Lars Lydholm. For programchefen gælder det således om ligeledes at mønstre fire medløbere.

- Det burde ikke være noget problem. Han kan jo finde sine løbere på både hovedkvarteret, i korpsene og på institutionerne, lyder det kækt fra Lars Lydholm, der giver programafdelingen en frist til den 18. august.

 

Grill-hygge for løbere og supportere

DHL-stafetten er blevet afviklet i Danmark i mere end 20 år og kaldes verdens største firmafest. Sidste år deltog mere end 120.000 mennesker i arrangementet. Foruden løbere stiller Frelsens Hær således op med både telt, grill og lækre fristelser for såvel deltagere som de supportere, der møder op for at heppe på Hærens hold - som med dagens udfordring nu er udvidet fra fem til syv.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik